18 Nisan 2013 Perşembe

Evlenecekler için Düğün Paketi



 Untitled


İnsan hayatının devamlılığı için evlilikler büyük bir yere sahiptir. Evlenmek demek soyun devamlılığı demektir. İnsanlar yaşamlarının belli bölümlerinde evlilik yapmaktadırlar. Evlilik demek yeni bir ömür, yeni bir ev, yeni bir yaşam demektir. Yeni bir ev içinde mobilyalar gerekmektedir. Ancak herkesin maddi durumu bir değildir. Durumu kötü olan aileler ve bireyler düğün paketi almak için paket mobilya çeşitlerine yönelmektedirler. Yemek odası takımı, yatak odası takımı, salon oturma odası takımı hatta genç odası takımlarını aynı paketten almaktadırlar. Bu paketleri mobilya mağazaları ayarlamaktadırlar. Paket yapma işi hem satıcılar için hem de alıcılar için büyük bir avantaj sağlamaktadır. Satıcı gözüyle bakacak olursak bir seferde 4-5 adet mobilya çeşidini satabilmektedir. Böyle olunca fiyatlar otomatik olarak düşmektedir. Fakat bundan mağazalar zarar görmemektedir. Çünkü kârdan payını azaltarak sürümden kazanmaktadırlar. Alıcı gözünden bakacak olursak eğer birçok çeşit mobilyaya daha ucuz fiyata sahip olacaklardır.


 


Evlilik programı yapan aileler zaten çok büyük bir maddi yükün altına girmektedirler. Gerek düğün paketleri ve salonu tutulacak, gerek yemek verilecek gerekse de mobilyalar insanların belini bükmektedir. Paket mobilyalar sayesinden insanlar az da olsa nefes alabilmektedirler. Eski zamanlarda aileler düğünleri yaparlar ve evlenen çiftler ailelerin yanında kalırlardı. Böyle olunca da fazladan mobilya almaya gerek duyulmazdı. Bunun sebebi de evlerde mobilyaları aileler ortak kullanırlardı. Hatta aileler çocuklarının düğünleri için önceden bir birikim yaparlar ve onlar daha büyüme aşamasındayken evlerini düzerlerdi. Fakat son 20 yılda moda kavramının ortaya baskın bir şekilde çıkmasıyla birlikte aileler çocuklarına düğün arifesinde mobilya almaktadırlar. Böylelikle damat ve gelin modern görünümlü bir evde yaşamaya başlarlar. Bu arada unutulmamalıdır ki teknoloji de mobilya sektörünü doğrudan etkilemektedir.


 


Bir mobilya insan gücüyle üretildiği zaman maddiyatı çok fazla olmaktadır. Fakat o mobilya eğer teknolojik aletler ile seri bir şekilde üretilirse maddiyatı sürekli olarak düşecektir. Teknolojinin her alanda etkili olması insanların günlük yaşamlarını gerçekten de hem kolaylaştırmakta hem de pratikleştirmektedir. Böyle olunca hem satıcı hem de yeni evli çiftlerin yüzleri gülmektedir.  Evgör Mobilya sizlere uygun ödeme seçenekleri ile uygun düğün paketleri modelleri sunmaktadır.


http://www.evgor.com.tr/K196,evgor-dugun-paketleri.htm Düğün paketi modelleri burada.




Evlenecekler için Düğün Paketi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder