25 Nisan 2013 Perşembe

Eugene Jdanov Yaratıcı genç odası dekorasyonları


Eugene Jdanov Yaratıcı genç odası dekorasyonları



Genç odası dekorasyon fikirleri resimleri örnekleri yaratıcı dekorasyon örnekleri…


genç odası dekorasyonları eugene jdanov


Dünya ‘dan beğeneceğinizi düşündüğümüz dekorasyon örneklerine göz atmaya ve mütenevvi kültürlerin dekorasyon anlayışları ile ilgili sizlere elimizden geldiğince naçizane fikirler vermeye devamı ediyoruz kıymetli binbirdekor.com takipçileri. Bu sayfamızda ilgisiz havası ve dünya güzeli kızları ile tanıdığımız Rusya ‘ya uzanıyor ve Rus tasarımcı Eugene Jdanov aracılığıyla hazırlanan birbirinden değişik ve hayret verici genç yatak odası dekorasyon renderlerini hayranlıkla inceliyoruz.


Eugene Jdanov boş bir odada aklınıza gelebilecek her alanı kullanmış. Duvarlar, kolonlar, tavanlar, kirişler… Rus tasarımcıya bu öğelerde yetmemiş, yukardaki renderda gördüğünüz üzre oyun merdiveni buna benzer ekstra elemanlar ile umumi boşluklarıda akilane doldurmuş. Sağlam bütün bu alanlarıda olabildiğince idareli kullanmış, örneğin 3 duvarın ikisinde benzer duvar kağıdını kullanırken, üçüncüsünü bir görüntü ile süslemeyi tercih ederek odaya hem değişik bir ambiyans, aynı zamanda derinlik vermiş. Çağcıl kaideleri çabucak hemen her alanda kullanırken, tavanlarda ise kartonpiyer ve avize buna benzer klasik öğeleri kullanmış… Dilerseniz sözü çok kısacası ve çocuklarının odasına bir çeki rejim vermeyi düş eden ebeveynlere ilham kaynağı olacak harika dekorasyon örneklerine daima beraber göz atalım…


genç odası dekorasyonları eugene jdanov 8


genç odası dekorasyonları eugene jdanov 2


genç odası dekorasyonları eugene jdanov 3


genç odası dekorasyonları eugene jdanov 4


genç odası dekorasyonları eugene jdanov 5


genç odası dekorasyonları eugene jdanov 6


genç odası dekorasyonları eugene jdanov 7


Bir önceki yazımız olan Ultramodern bir genç odası dekorasyonu başlıklı makalemizde genç odası dekorasyon örnekleri hakkında bilgiler verilmektedir.




 




Eugene Jdanov Yaratıcı genç odası dekorasyonları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder