25 Nisan 2013 Perşembe

İpek 2013 Tila yemek odası takımları


İpek 2013 Tila yemek odası takımları



2013 yemek odası mobilyaları yemek odası takımları ipek yemek odası resimleri fiyatları…



Dikkatinizi çekiyormu bilmiyorum arkadaşlar ama yiyecek zevkimiz, özellikle yiyecek programlarının artması ile dekorasyon hususuna hem lüks, aynı zamanda çağdaş tarzda farklı bir biçimde yansıdı. Yeni yiyecek odası trendlerine göz atınca hangi zamanda, hangi tarzda yaşadığımı şaşırıyorum. Bir bakıyorsunuz 17. yüzyılın Fransa’sında, bir bakıyorsunuz Osmanlı ‘nın ziyafet sofrasında, bir bakıyorsunuz 21. yüzyılın bütün bu eskilere olan özleminde buluyorum kendimi… Anlayacağınız, tarih ve tarz kavramı tamamiyle birbirine girdi.


Bu şizofrenik tarzıma ne sebeple olan tasarımlarıda sizlere ifşa etmeye hafif hafif başlıyorum kıymetli binbirdekor.com takipçileri. Bu sayfamızda İpek Mobilyadan bu mütenakız duruma numune verebileceğim bir yiyecek odası ile huzurlarınızdayım. İpek ‘in 2013 yiyecek odası koleksiyonları aralarında bulunan ve öncesinde yatak odası serisinede göz attığımız Tila yiyecek odası, camekân ve konsol ünitelerinin, ek olarak masa bacağının altına yerleştirdiği modernin tam aksi olan naturel ahşap desenleri ile absürdün harikuladeliğni yaşatıyor, sizce de haksız değilmiyim ?… Sizler amaçlı fiyat ve taksit seçenekleri ile beraber detaylı bir biçimde inceledik efendim…




TİLA Yemek Odası Fiyat ve Taksit Listesi


ipek yemek odası fiyatları tila


 


Bir önceki yazımız olan Merinos yemek odası takımları 2013 (Business) başlıklı makalemizde merinos yemek odası fiyatları ve merinos yemek odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.


 




İpek 2013 Tila yemek odası takımları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder