25 Nisan 2013 Perşembe

2013 Çocuk Odası Fiyatları


2013 Çocuk Odası Fiyatları



Yaşam alanınız olan odanız, sizin tek gelişeceğiniz ortamdır. Odalarınızın 2013 şıklığına göre tekrar tasarlanmasını istemez misiniz? Sizlerde mükemmel genç odası takımlarıyla arkadaşlarınızı evinize çağırma ettiğinizde onları odanızın şıklığıyla etkileyebilirsiniz. Şöyle bir platform içinde partilerinizi verebilir ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Yeni genç odası takımınızla odanızdan çıkmak dahi istemeyebilirsiniz. 2013 genç odası modelleriyle Evgör Mobilya firmamızın gerçek kalitesiyle tanışabilir, ana ve babalarınızı inandırma ederek bu nitelikli ve şık genç odası takımları amaçlı oranlı ödeme koşulları ile sahip olabilirsiniz.


 


Kız ve Adam Genç Odası Takımları


 


Erkekseniz sizler amaçlı adam genç odası takımları yardımıyla mükemmel modellere ulaşabilir, mükemmel modellere web sitemiz yoluyla bakarak sevinçli bir biçimde kendisinin takımınızı oluşturabilirsiniz. Şayet ki kızsanız ve gençseniz 2013 yılına en oranlı modellerimiz ile kız genç odası takımlarıyla odanızda olması gerekli olan bütün mobilyaların tam takım olacak biçimde olmasını sağlayabilirsiniz.


 


Modern Genç ve Evlat Odası Dekorasyonları


 


2013′e oranlı tasarımlarla genç odası renkleri de tamamiyle sizlerin zevkinize oranlı olarak yapılmıştır. Evgör Mobilya ile sizlerde mobilyalarınızı satın alıp, modern genç odası ile çocuklarınızı sevindirebilir, onlara alacağınız modern genç odası modelleri arasından en beğendikleriyle onları sevinçli edebilirsiniz. Onların mutluluğu, sizin mutluluğunuz demektir! Böylesine vahdaniyet ve beraberlik içinde sevinçli hayat amaçlı sizleri de Evgör Mobilya’ya bekliyoruz…


 


Çocuk Odası Modelleri Tercihinizi Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekli Olan Konular


 


Çocuk odası takımları seçeneklerini tespit eden önem verilmesi gerekli olan bir takım faktörler vardır. Evlat odası mobilyası, sağlam olmalıdır. Çocukların çok mobilize ve özensiz olacakları göz önünde bulundurularak imalat yapılmalıdır. Evlat odası modeli tasarımı ya da imalatı yapılırken, mobilya da keskin hatlar bulunacaksa da, imalat aşamasında çocukların sağlığı düşünülerek keskin hatlar zımpara ile yumuşatılmalıdır. Evlat odasında ölçü oranları çok önemlidir. Çocukların boyları düşünülerek mobilyadaki yerleşimler tamamlanmalıdır.


 


Genç ve Evlat Odası Takımları Fiyatlandırılması


 


Çocuk odası takımları ve fiyatları ve evlat odası modelleri malzeme kalitesiyle ve işçilikle dosdoğru orantılıdır. Evlat odası modelleri ve fiyatları seçiminizi belirleyecek olan en mühim faktördür. Sayfamızda bütün evlat odası modelleri mümkün olan en düşük fiyatlarla fiyatlandırılmaktadır. Evlat odası mobilyasında mümkün olduğu dek lake boyamadan kaçınılıp, mdf lam ürünler yeğleme edilmelidir. Çocukların mobilize olmaları sebebiyle lake boyalar çoğu süre kayıp görmektedir. Resimlere tıkladığınız da fiyatları da görmüş olacaksınız. Evlat odalarında kullanılan aynalar kesinlikle kırılmaya karşıt sakınımlı üretilmelidir. Çocuklar odalarında, siz ne dek önlemeye çalışsanız da kesinlikle mobilize oyunlar oynayacaklardır. Bu nedenle de, ayna kırılmaları çok olmaktadır. Aynalar kırılsa da, dağılmayacak, çocuğu yaralamayacak biçimde üretilmelidir. Evlat odasında boyalı mobilya imalatı yapılacaksa, boya kalitesi kesinlikle çok yüksek nitelikli boyalardan olmalıdır.


 




2013 Çocuk Odası Fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder