21 Nisan 2013 Pazar

Bebek Odaları 36 Taksitle


Bebek Odaları 36 Taksitle


Yeni bebek bekleyen anne ve baba adayları için en özel varlıklarına Dünyanın en güzel ürünlerini almak isterler. Dokuz ay boyunca alınacakların hayaliyle yaşanır ve defalarca alınacak listeleri okunur. Alınacaklar listesinin en başında da bebek odası takımları gelir. Çünkü bebek odaları bebeğimiz için en huzurlu uykunun gerçekleştiği, en güzel oyuncakların oynandığı, en güzel kıyafetlerin giyileceği ona özel odadır. Bu yüzden kaliteli, sağlam, güvenilir ürünler ararız.


 


Evgör  mobilyanın bu bebek odası çok sevimlidir. Beşiği sallanmıyor. Korumaları yüksek olduğundan tehlikesi bulunmuyor. Mavi ve pembe renklerin de kullanılması her iki cinsiyete de uyumludur. Yıldız süslemeleri kullanılmıştır. Bebeğinizin eşyalarını rahatlıkla sığdırabilirsiniz.


 


Bu model kızlar için tasarlanmış harika bir üründür. Özellikle karyolası muhteşem dizayn edilmiş. Kızlar bu modele bayılacaklar. Tüller ile de farklı bir hava katılmıştır.


 


Evgör mobilya sizin için hayatınızın anlamı olan bu özel meleklere birbirinde güzel bebek odası modelleri sunuyor. bobo bebek odası takımı kız bebek bekleyen ebeveynler için önerilebilir. Kırmızı ve pembe renklerin hakimiyet sürdüğü oldukça göz alıcı ve şirin Evgör  bebek odası takımıdır. Şeker  baby yataklı beşikse sadece beşik almayı düşünenler için tasarlanmıştır. Her iki cinsiyet içinde kullanılabilir. Çünkü rengi beyazdır. Şeker bebek odası takımı ise hem kız hem de erkek bebekler için kullanılabilir. Evgör’ün yeni ürünüdür. Şeker beşikte her iki cinsiyette kullanılabilir. Sadece beşikten oluşuyor. Rengi beyazdır. Sağlam ve güvenli bir üründür.


 


Bu takım ise yine kızlarımız için üretilmiştir. Dolabı çok geniş olduğundan rahatlıkla kıyafetlerini yerleştirebilir. Ayrıca karyolasının ayak ucundaki çekmece ve dolaplarda oyuncakları için idealdir. Rengi de göz yormayan, uyumlu bir renktir. Yeşil bir bebek odası almayı istiyorsanız işte bu model size göre. Yeşilin dinginliği bebeğinizi rahatlatacaktır.


 




Bebek Odaları 36 Taksitle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder