25 Nisan 2013 Perşembe

Mobilyanızı Dikkatli Seçin


Mobilyanızı Dikkatli Seçin


Yeni bir ev alındığında, yeni bir yuva kurulurken mobilyalar en önemli konuların başında gelir. Eve gelenlerin ilk gözüne çarpacağı şey mobilyalar olacaktır.


 


ciftcioglu oturma gruplari

ciftcioglu oturma gruplari



Evdeki çocuklar amaçlı genç odası takımları seçilmeli, mutfak takımları hepsini bir tek saya biliriz. Kız çocuklarımız amaçlı ek olarak rengarenk ve sadeliğe kaçabilir, adam evlat amaçlı ise arabalı futbolun ön plana çıktığı bir genç odası takımı almak ek olarak kolay olacaktır.


Koltuk takımları da evin tasarım edeni amaçlı mühim bir konudur. Renginin göz ile uyumlu olması deri mi yoksa ek olarak gösterişsiz mi olması buna benzer soruların tamamı yanıt aramaktadır. Yada korner takımları da alarak evimizi yeniliklerle doldurabiliriz.


Bu soruların tamamına alacağımız yanıt kişiden kişiye değişmektedir. Bunun amaçlı tartışılabilecek bir süje olmadığını da söyleye biliriz. Evde yapıla bilecek değişikliklerin başında koltuk takımları yada çocuklar amaçlı genç odası takımları hemen fark edilebilecek bir detaydır. Herkes elinden geldiğince tespit edilmiş zamanlarda koltuk takımları, oturma grupları buna benzer mobilyalarını değiştirerek değişik bir ev havası vermekte ve hayatında değişim yapmaya başlamaktadır da demek mümkün olabilir .


Mobilyanızı Dikkatli Seçin ile Benzer Yazılar:




Mobilyanızı Dikkatli Seçin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder