25 Nisan 2013 Perşembe

2013 Mobilya Mağazaları


2013 Mobilya Mağazaları



2013 yılının en çağdaş mobilyaları, hiç beklenmedik bir firma tarafından online olarak satışa sunuldu.


 


2013 yılının başında ihtimam vermeye başlayan Mobilyalar Mobilya, yıllardır Mobilya sektöründe ihtimam veren birden çok firmayı nitelik ve modernlik konusunda geride bırakmayı başardı.


 


Evgör Mobilya iştiraki olarak ihtimam vermeye başlayan mobilyalar mobilya sağlamış olduğu ihtimam kalitesi ile müşterileri tarafından kocaman zevk toplamaya başladı. Sağlamış olduğu hizmetlerde daima müşterilerin memnuniyetine öneme verdiklerini belirten Mobilyalar Mobilya, “Bizim amaçlı öncelik olarak müşterilerimizin memnuniyeti gelir, onların almış oldukları hizmetten ve bizden satın aldıkları mobilyalardan memnun olmaları gerekir, bizim bu işe başlarken ilk hedefimiz bu şekildeydi ve inanıyoruz ki bunu sağlamak konusunda ciddi bir ilerleme kazandık. Umuyoruz ki bu başarının devamını sağlar ve müşterilerimize ek olarak kaliteli ve memnuniyet donör ihtimam sunmaya devamı ederiz” şeklinde konuştular.


 


Mobilyalar Mobilya, vermiş olduğu hizmetleri tamamiyle müşterilerinin istekleri doğrultusunda vermeye çalışırken bunun yakınında müşterilerine almış oldukları mobilyaları kapılarına dek bedava olarak doğrulama ediyor. Bunun haricinde her Mobilyalar Mobilya satın almış olduğunu her mobilya amaçlı iki yıl güvence vermektedir. Güvence kapsamında, aldığının en güzel hizmetlerden biri ise yeterli yöntem servis hizmeti vermektedir, mobilyanızda oluşan herhangi bir sorunda Mobilyalar Mobilya’nın yöntem servis ekibi sizi ziyarete gelerek sorunlarınızı yeterli çözüyorlar.


 


Kısacası 2013 yılının başlarında hizmete başlayan Mobilyalar Mobilya vermiş olduğu hizmetlerle kocaman zevk kazanmaya devamı ediyor.


 




2013 Mobilya Mağazaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder