30 Nisan 2013 Salı

Mobilya Ödeme Koşulları, Taksit



  • Mobilya Ödeme Koşulları, Taksit



Yeni bir ev kurarken en çok seçeneğin olduğu ev eşyaları tabii ki mobilyalardır. Alternatifin çok olması seçim anı noktasında sorunlar meydana getirebilmektedir. Bunun yakınında ürün kalitesi, estetik, fiyat uygunluğu ve ödeme kolaylığının bir arada olması da beğenenler amaçlı mühim şartlar aralarında bulunmaktadır .


 


oturma gruplari 2013

oturma gruplari 2013



Bu bağlamda, Bilinmeyen bir ev kuracak çiftler açısından bu 4 konu mahsus ön planda yer almaktadır. Hem nitelikli ,hem zevke oranlı ,hem fiyatı keseyi yormayan ek olarak oranlı ödeme seçenekleri ile problem olmasın. İşte İstanbul genelinde bu şartları sağlayan Çiftçioğlu Mobilya’nın yatak odası takımları istenilen bu özellikleri içermektedir.


Çiftçioğlu Mobilya ,1969 yılından beri sektörde ihtimam vermektedir, Her yıl bilinmeyen modellerle günceli izleme eden kataloğu ve müşterilerinin heves ve istekleri doğrultusunda belirttiği alternatifleri ile aranan güven duyulan bir firma özelliği ile öne çıkıyor. Yiyecek odası takımlarından tv ünitelerine dek her nev ürünü bulabileceğiniz firmanı ek olarak online mağazası da yerinizden kalkmanıza gereksinim bırakmıyor.


Mutfakları mutfak yapan mutfak dolaplarından salonların başköşesine konulan vitrinlere dek her çeşide sahip Çiftçioğlu’nun en dikkat alımlı özelliklerinden biri müşterilerine sunduğu ödemeki kolaylıkları beğenenleri cezp etmektedir. Zaman geçtikçe müşteri portföyünü genişleten Çiftçioğlu Mobilya ,İstanbul Kadıköy Moda’da 450 metrekarelik teşhir salonuna sizleri de beklemektedir .


Mobilya Ödeme Koşulları, Taksit ile Benzer Yazılar:




Mobilya Ödeme Koşulları, Taksit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder