25 Nisan 2013 Perşembe

Rado Rick kız çocuk odası dekorasyonu


Rado Rick kız çocuk odası dekorasyonu



Kız çocuk odası dekorasyon fikirleri çocuk odası dekorasyon tüyoları resimleri örnekleri…


kız çocuk odası dekorasyonu rado rick


Merhaba kıymetli binbirdekor.com takipçileri, öncesinde yayınladığımız “Ultramodern bir genç odası dekorasyonu” başlıklı makalemizde sizlere adam çocuklarına özel Yıldız Wars Fan isimli hayalî genç odası dekorasyon çalışmasını sunduğumuz Slovakya asıllı Rado Rick Dizayn ‘ın kız çocukları amaçlı tasarladığı büyülü bir  çalışmadan bahsetmiş ve sizlerle bu çalışmayı paylaşacağımıza üstüne söz vermiştik.  Şuanda sözümüzü tutuyor ve Rado Rick Dizayn ‘ın kız çocuklarına özel masalımsı dekorasyon çalışmasını beğeninize sunuyoruz.


kız çocuk odası dekorasyonu rado rick 2


Kız çocuğu sahibi olan bir admin olarak bu konuyla alakalı kızlarımında fikirlerine danışmadım değkent, kocaman kızım komidin yerini alan abajurlu duvar mobilyalarına bayılırken, ufaklığın aklı fikri eğlencede olduğundan büyük ihtimalle oyun atına hastalanmış oldu. Bendeniz ise karyoladaki ayrıntılı detaylara ve hatta detayları süsleyen kıvrımlardaki fuşya ötümlü şeritlere, lcd TV arkasındaki animasyona adeta şapka çıkardım. Ek Olarak kocaman kızımın zevkinede katılıyorum, çünkü komidin tasarımlarıda çok hoşuma gitti. Pekâlâ sizler bu sihirli bir masalı anımsatan tasarımda en çok neleri beğendiniz ?…


kız çocuk odası dekorasyonu rado rick 3


kız çocuk odası dekorasyonu rado rick 4


kız çocuk odası dekorasyonu rado rick 5


Bir önceki yazımız olan Yaratıcı genç odası dekorasyonları (Eugene Jdanov) başlıklı makalemizde farklı dekorasyon fikirleri ve genç odası dekorasyon örnekleri hakkında bilgiler verilmektedir.




Rado Rick kız çocuk odası dekorasyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder