25 Nisan 2013 Perşembe

2013 Yeni Bebek Odaları


2013 Yeni Bebek Odaları



Bebek odaları sizlerin önem verdiği, dikkatli seçildiği kadar bizler içinde üretimde kalitede ve tasarımda en son modayı tutturuyor, bu konum ve koşullara göre üretiyoruz. Modern ürün tasarımları ile sizlere en iyi mobilya imalatı hizmetini veren firmamız 1.sınıf malzemeler ile de kalitesinden asla ödün vermemektedir.


Bebek Odası Modelleri ile En yeni Tasarımlar Sizlerle


Evgör Mobilya’da bebeğiniz için düşündüğünüz modeller ile sizlere ne iyi ve en organik mobilya modellerini sizler için üretiyor, çocuğunuza özel odayı dilediğinizde beraber tasarlıyoruz. 1.sınıf ÇAMSAN marka ahşap kullanan firmamız UNICEF’ in beşik ve odalar için tavsiye ettiği 1.sınıf Sayrlack ve Anzo Nobel boyaları kullanmaktayız. Bebeğinizin sağlığı sizin olduğu kadar bizim için de bir o kadar önemlidir.


Modern Bebek Odası Modelleri Evgör Mobilya’da!


Modern tasarımları ve çağın getirdiği yeni model tasarımları ile sizlere en güzel tasarımları sunan Evgör  Mobilya sürekli olarak kendini modellemede geliştirmekte, yeni renk seçenekleri ile de sizlere yüzlerce farklı ürün modeli sunmaktadır.


Modern bebek odası modelleri denildiğinde ilk akla gelen firmamız kullandığı ahşap ve boyalar ile sizlere kalite güvencesi için tüm ürünlerde 1.sınıf üretimi başarmış ve CE sertifikası almaya hak kazanmıştır. Ayrıca bu konuda sürekli olarak kendini geliştiren firmamız TSE ISO:9001 kalite belgesini de alarak markalaşmaya göre ilk başarılı adımını atmış, dünya standartları kalitesindeki ürünleri sizlere en uygun ve ekonomik fiyatlarla sunmaktadır. Bebek Odalarına Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz




2013 Yeni Bebek Odaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder