22 Mayıs 2013 Çarşamba

Country Mobilya Modelleri


Country Mobilya Modelleri


253264 599782960045584 2005554307 n1


2013 yılına yeniliklerle giren Evgör Mobilya www.evgor.com.tr online alım satım sitesine country mobilya modellerini sizlere sundu. En spesiyal tasarımları ile evinize şıklık katacak country mobilyalar kalitesi ile göz kamaştırıyor.


Country Akımı Nedir ?

Country akımı ilk başta 18. yüzyılda Fransa’nın güney sahillerindeki ufak kasabalarda doğmuş ve süre ilerledikçe kültürden tasarıma, mobilyadan gastronomiye, birden çok alanı etkilemiştir. Sonraki yıllarda Fransa sınırlarını aşarak bütün dünyada onay edilen bir hayat tarzı haline gelmiştir.

Kırsal akımın bu denli hızla yayılmasını sağlayan baz unsur içerisinde barındırdığı samimi ve ısısı yüksek havadır. Kullanılan kırsal mobilyalar ve desenler, abartıdan uzak bayağı ve pastel renklerdeki çizgilerdir aslına bakarsanız bu samimiyeti sağlahemen yan. Işıklar mum ışığına dönüp, mobilyaların üstündeki tabiilik pastel renklerle karıştığında, ruhunuz denizle, gökyüzüyle, papatyalarla buluşur. Kırsal akımla, evinize girdiğinizde sizi karşılayan samimi platform ,bugünün bütün stresini üzerinizden alarak içindeki tabiilik yardımıyla ruhunuzu lavanta kokularıyla çevreler.

Kısaca county mobilya ile ilgili bilgi verdikten hemen sonra Evgör’de bulunan country modellerini böyle sıralayabiliriz; country berjerler, country yatak odaları, country yemek odaları, country koltuk takımları, country genç odaları modelleri bulunmaktadır. Bütün country mobilya modelleri 2 yıl güvenceli olup yeterli montaj ve yeterli servis hizmeti sunulmaktadır. En spesiyal tasarımları ile country mobilya modellerini 36 aya varan taksit imkanı ile hemen sahip olabilirsiniz. Country mobilya modelleri için Evgör Mobilya’ya davetlisiniz .




Country Mobilya Modelleri

1 yorum: