13 Mayıs 2013 Pazartesi

Koltuk Takımları


Koltuk Takımları


İnsanın yaşadığı evde kendini rahat hissetmesi gereklidir. Bu bağlamda kuşkusuz mobilya ve dekorasyonun oldukça önemli bir yeri mevcuttur. Sizinle birlikte ailenizin de konfor ve rahatına uygun tarz ve modellerdeki mobilyalarla dekore edilmiş bir ev, herkesin yüzünün gülmesini netice verecektir.


 


2013 oturma takimlari1

2013 oturma takimlari



Çiftçioğlu Mobilya, evlerdeki konfor ve huzur amaçlı 1969′dan ihtimam vermektedir. Bütün mobilya çeşitlerinde aradığınız özellikleri sahip ürünleri sunarak, yüzlerdeki tebessümün artmasına kaynaklık etmekten memnuniyet duymaktadır. Her sene kataloğunu güncelleyen, müşterilerinden gelen talepleri göz önüne alarak çalışan Çiftçioğlu Mobilya’nın ailenin bir arada bulunduğu yiyecek saatleri amaçlı tasarım ettiği yiyecek odası takımları dikkatlerden kaçmıyor. Müşterilerinin zevkine ve isteklerine gereğince şekillendirilebilir takımlar fiyat açısından da keseyi zorlamıyor. Ya da bugünü yorgunluğunu fırlatmak amaçlı uzandığınız yatak odası takımları istediğiniz vasıflarda çeşitlerini bulabilirsiniz. Modelleri beğenmezseniz sizin istediğiniz tarzda üretim de yapabiliyoruz.


Evin en mühim kısımlarından mutfaklar amaçlı de zevkinize oranlı mutfak dolaplarına da kolayca ulaşabilirsiniz. İster online mağazamızdan inceleyin ondan hemen sonra mağazamıza gelin veya aracısız olarak İstanbul Kadıköy Moda’daki 450 metrekarelik mağazamıza uğrayarak ürünlerimizi yakından inceleyin.


Çiftçioğlu Mobilya’nın mahsul kalitesiyle tanışmak, kolay ödeme seçeneklerinden yararlanmak istiyorsanız, bekliyoruz .


Takımlarınız bizden ile Benzer Yazılar:




Koltuk Takımları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder