5 Aralık 2013 Perşembe

Messi’nin ilginç evini gördünüz mü ?


Messi’nin farklı evini gördünüz mü ?


Ünlü futbolcuların evleri lionel messinin evi messi nerede yaşıyor lüks konut örnekleri en güzel konut mimarileri…


Tartışmasız dünyanın en güzel 2 futbolcusundan biri durumda olan Cristiano Ronaldo ‘nun muteşem malikânesine – atmıştık. Ronoaldo mu, Messi mi tartışmasını halivemobilya.net sayfalarına da taşımak istemiyorum şayet futbolda değilde konut konusunda sayfalarımızda da bu tartışma sürecek benzeri yaşanıyor . Nedeni Ise yeşil sahaların populer yıldızı Lionel Messi amaçlı populer isimlerin önce tercihi durumda olan İspanyol Mimar Luis de Garrido aracılığıyla Katalunya’da ultra – çağdaş bir malikane tasarlandı.


Messi durumu hazırda bir apartman dairesinde oturuyor, fakat oğlu Thiago’nun doğumundan hemen ardından içinde bulunduğu apartman dairesinden taşınmayı düşünüyor. bu sırada reklam gelirleriyle beraber yılda 30 – Eurodan pek ücret galip gelen bir yıldızın halihazırda bir apartman dairesinde oturması mütevazılıktan mıdır, yoksa bu genç belli bir süre cimri mi ? İronik bir vaziyet icon smile


Hayatı sekiz yaşındayken konulan büyüme hormon eksikliği teşhisi ile ironik bir hâl alan futbolun bu dev yıldızı amaçlı tasarlanan malikane de ironi içeriyor., zira Arjantinli – amaçlı tasarlanan konut , gecesi gündüzü, yaşamı , herşeyi durumda olan fotbol topunu, bahçesi ise ömrünü adadığı fotbol sahasını andırıyor.


ünlü futbolcuların evleri messi

Lionel Messi’nin evi



Tasarımın sahibi olan ünlü mimar Luis de Garrido, tasarımını “Messi’nin kişiliğine uygun bir ev yapmak istiyorum. Futbol onun sadece işi değil; aynı zamanda hayatı” şeklinde açıklarken, bu şahane malikaneyi, kuşbakışı görünümü dev bir futbol topunu andıracak şekilde tasarlamış.


ünlü futbolcuların evleri messi 2

Ünlü futbolcuların Evleri



Futbol sahasını andıran evin ön cephesi yalnızca çimle kaplıyken arka cephesi tamamen havuzdan oluşuyor. Arjantinli dünya yıldızının Luis de Garrido’nun basında büyük ilgi gören projesini kabul edip etmeyeceği ise henüz belli değil.


ünlü futbolcuların evleri messi 3 600x445

Luis de Garrido Malikane tasarımı



Resimlere göz attınız, Ronaldo’nun evinide gördünüz, o halde soruyorum sizlere Messi mi Ronaldo mu ?…


ünlü futbolcuların evleri messi 4 600x305

Messinin ilginç evi



 




Messi’nin ilginç evini gördünüz mü ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder