18 Aralık 2013 Çarşamba

Kilim koltuk takımları ve fiyatları 2014 (Çınar)



Kilim koltuk takımları ve fiyatları 2014 (Çınar)



2014 koltuk takımları Kilim Mobilya koltuk takımı modelleri resimleri fiyatları taksit seçenekleri modern koltuk takımı modelleri en güzel koltuk takımları yeni sezon koltuk takımları… 


Merhaba halivemobilya.net takipçileri bu sayfamızda yepyeni bir koltuk takımı ile evlerine biraz hareket getirmek niyetinde olan takipçilerimiz için yeni sezon koltuk takımlarına göz atmaya devam ediyorz ve Kilim oturma grubu reyonunu ziyaret ediyoruz. Kilim Mobilya ‘nın bu reyona yeni eklediği Çınar koltuk takımını sizler için fiyatları, özellikleri, taksit seçenekleri ve tabii ki birbirinden güzel görselleri ile birlikte sizler için inceliyoruz.


2014 model Çınar koltuk takımı bir adet üçlü koltuk, bir adet ikili koltuk ve iki adet tekli koltuktan oluşuyor. Açıldığında 180×120 ebatında yatak olan üçlü koltuk, Easy Opening Sistemi sayesinde ileri çekilmeden basitçe yatak olabiliyor.


Çınar Koltuk Takımında, temizlik anlamında hanımların koltukların alt kısımlarını rahat bir şekilde temizleyebilmeleri için ayak yükseklikleri 11 cm tasarlanmış, ayrıca sıvı geçirmeyen ve kolay temizlenebilen soft kumaşlar kullanılmış.


Görsel anlamda ise özellikle dekoratif kırlentleri ile dikkat çeken Çınar Koltuk Takımının şu anki peşin satış fiyatı 3690.00 TL olarak görünüyor. Ayrıca Wordcard‘a özel oldukça avantajlı 12 ve 24 ay taksit olanaklarıda sunulmuş durumda…







Kilim koltuk takımları ve fiyatları 2014 (Çınar)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder