Mutfaklarınızı, oturma odalarınızı-yiyecek odalarınızı göz müşteri şıklığın ihtişamıyla donatan firmamız, hemen de banyolarınızı görkemli estetiğin şıklığıyla donatıyor. Yüzde surat hijyenik– göz müşteri şıklığı banyolarınıza taşımak istemez misiniz? 2014 yılının popüler trend yeniliklerini dikkate alarak hazırladığımız 2014 banyo dolabı yeni sezon modelleri koleksiyonumuz, en yakın mağazalarda sizleri bekliyor. Evlerinize taptaze tek enerji kazandıracak durumda olan tasarımlarımız, banyolarınıza birinci dershane konforun rahatlığını getiriyor.


Geniş iç hacimli banyo dolaplarıyla hayatınızda kocaman tek rejim kolaylığı meydana getirecek durumda olan tasarımlarımız, size konut işleriniz amaçlı de kolay çözümler kazandırıyor. Banyo dolaplarında-eşyalarınızı, şahsi bakım ürünlerinizi, bornoz veya havlularınızı sağlam tek şekilde saklayabilir, kendinize en son -konforlu tek rejim yaratabilirsiniz. Hayatlarınıza kocaman kolay çözümler kazandıracak durumda olan banyo dolapları yardımıyla, aradığınız eşyaları rahatlıkla bulabilir-sağlam tek şekilde muhafaza edebilirsiniz.


Suya dayanıklılık özelliği yardımıyla uzunca seneler kolay bir şekilde kullanabileceğiniz banyo dolaplarımız rutubetten de şüphesiz etkilenmiyor. Mobilyalarımızın içerisinde küf-nem benzeri zararlı etmenler hiçbir zaman bulunmadığından, bu sayede size eşyalarınızın uzunca ömürlülüğünü garanti edebiliyoruz. En kaliteli boyalar-cilalarla şıklığı parlatılan banyo dolaplarımız, evlerinizin şıklığını tamamlıyor!


banyo dolabi 27 12 5 150x150 banyo dolabi imalati 06 150x150


Tamamen doğal ağaçlardan üretilen ve içerisinde hiçbir kanserojen – mevcut olmayan ürünlerimiz , size doğallığın şıklığını vaat etmekte . En güvenilir sertifikalarla tescillenen 2014 banyo dolabı yeni sezon modelleri koleksiyonumuz , banyolarınıza birinci dershane konforu ve estetiği getiriyor!


Her zevke ve her bütçeye hitap edebilecek biçimde genişçe bir ürün yelpazesi içerisinde tasarlanan mobilyalarımız , sizin zevkinizi yansıtan modeli seçmeniz açısından mağazalarımızda sizleri bekliyor . Aradığınız her stil , bu koleksiyonda yer ediniyor . Size özel tediye kolaylıkları ve uygun fiyatlı fiyatlarımızla kesenizi koruyor , hijyenik ve konforlu niteliklerle donatılmış banyo dolaplarımızla sağlığınızı da sığınma altına alıyoruz .