17 Aralık 2013 Salı

2014 İstikbal koltuk takımları ve fiyatları (Fyona)


2014 İstikbal koltuk takımları ve fiyatları (Fyona)



İstikbal koltuk takımı modelleri 2014 istikbal koltuk takımı fiyatları resimleri taksit seçenekleri yatak olan koltuk takımları en güzel salon takımı modelleri berjerli koltuk takımları…


Son dönemlerde çiçekli berjerli koltuk takımları pek bir moda, hatta ve hatta 2011 yılından bu yana devam eden köşe takımı furyasının tahtınıda sallamak üzereler, dolayısı ile mobilya üretici ve markalarının hemen hemen hepsinin 2014 oturma grubu koleksiyonları arasında bu tip ürünlerden epeyce var. Anlayacağınız böyle modern oturma gruplarından hoşlananlar bayram edecek.


Bir çok marka 2013 yılının son aylarını yaşarken 2014 koleksiyonlarınıda sunmaya başladılar ve bizlerde binbirdekor.com olarak siz değerli takipçilerimize, incelediğimiz bu yeni ürünler hakkında bilgiler sunmaya devam ediyoruz. Yukardaki girişimizden de anlayacağınız üzre bu sayfamızda cıvıl cıvıl çiçekli berjerlere sahip bir koltuk takımından bahsedeceğiz. İstikbal’in 2014 koleksiyonları arasında yer alan Fyona Koltuk Takımına göz atacağız.


Fyona Koltuk Takımı, bir adet 3’lü koltuk, bir adet 2’li koltuk ve iki adet berjerden oluşuyor. Çekici çizgileri, yalın hatları ve zarif tasarımıyla yaşam alanlarına duru bir güzellik  katacağını düşündüğüm Fyona Koltuk Takımında 3’lü koltuk, kullanılan özel mekanizma sayesinde, kolayca yatak olabilmekte ve aynı zamanda sandık olma özelliğinede sahip. Sandık ve yatak olabilen üçlü ünitesi, modern görünümüne katkı sağlayan fitil uygulamaları ile farklı bir tarza sahip olan Fyona Koltuk Takımında, ana düz ve yollu kumaş kombinleriyle çarpıcı bir görünüm sağlayan sırt minderleri ve kol kırlentleri takıma konfor ve görsel açıdan modern bir zenginlik kazandırmış.


Fyona Koltuk Takımını tek berjerli ve iki berjerli olmak üzere iki farklı seçenekle fiyatlandırılmış. Bir adet 3’lü koltuk, bir adet 2’li koltuk ve tek berjerden oluşan ilk seçeneğin peşin fiyatı 3.800,40 TL, bir adet 3’lü koltuk, bir adet 2’li koltuk ve iki adet berjerden oluşan ikinci seçeneğin fiyatı ise 4.590,60 TL olarak görünüyor. Ayrıca World‘e özel peşin fiyatına 6 taksit seçeneğide sunuluyor…






2014 İstikbal koltuk takımları ve fiyatları (Fyona)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder