20 Nisan 2013 Cumartesi

2013 Mobilya Modelleri


Mobilya’da gerçek hizmetin adresi


2013 yılının en modern mobilyaları, hiç beklenmedik bir firma tarafından online olarak satışa sunuldu.


 


2013 yılının başında hizmet vermeye başlayan Mobilyalar Mobilya, yıllardır Mobilya sektöründe hizmet veren birçok firmayı kalite ve modernlik konusunda geri bırakmayı başardı.


 


Evgör Mobilya iştiraki olarak hizmet vermeye başlayan mobilyalar mobilya sağlamış olduğu hizmet kalitesi ile müşterileri tarafından büyük beğeni toplamaya başladı. Sağlamış olduğu hizmetlerde daima müşterilerin memnuniyetine öneme verdiklerini vurgulayan Mobilyalar Mobilya, “Bizim için önce müşterilerimizin memnuniyeti gelir, onların almış oldukları hizmetten ve bizden satın aldıkları mobilyalardan memnun olmaları gerekir, bizim bu işe başlarken ilk hedefimiz bu şekildeydi ve inanıyoruz ki bunu sağlamak konusunda ciddi bir ilerleme kazandık. Umuyoruz ki bu başarının devamını sağlar ve müşterilerimize daha kaliteli ve memnuniyet verici hizmet sunmaya devam ederiz” şeklinde konuştular.


 


Mobilyalar Mobilya, vermiş olduğu hizmetleri tamamen müşterilerinin istekleri doğrultusunda vermeye çalışırken bunun yanında müşterilerine almış oldukları mobilyaları kapılarına kadar ücretsiz olarak teslim ediyor. Bunun dışında her Mobilyalar Mobilya satın almış olduğunu her mobilya için 2 yıl garanti vermektedir. Garanti kapsamında, aldığının en iyi hizmetlerden biri ise yerinde teknik servis hizmeti vermektedir, mobilyanızda oluşan herhangi bir sorunda Mobilyalar Mobilya’nın teknik servis ekibi sizi ziyarete gelerek sorunlarınızı yerinde çözüyorlar.


 


Kısacası 2013 yılının başlarında hizmete başlayan Mobilyalar Mobilya vermiş olduğu hizmetlerle büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.


 




2013 Mobilya Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder