20 Nisan 2013 Cumartesi

2013 en iyi mobilya alışveriş sitesi


2013 en iyi mobilya alışveriş sitesi


2013 yılının başında hizmete geçen Mobilyalar Mobilya vermiş olduğu hizmet kaliteli ve müşteri memnuniyeti konusunda aldığı beğenilerle yılın ilk çeyreğinde kalitelisini kanıtlamış oldu.


 


Binlerce mobilya modeli ve onlarca mobilya kategorisinde 2013 yılının başlarından itibaren online mobilya satış mağazası olarak hizmet vermeye başlayan Mobilyalar Mobilya, sağlamış olduğu müşteri memnuniyeti başarısı ile hizmet kalitesini kanıtlamış oldu.


 


Zorlu bir sektör olan Mobilya sektöründe hizmet vermeye başlayan mobilyalar mobilya kısa sürede sağlamış olduğu hizmet kalitesi ile müşterilerin takdirini kazanmakla kalmayarak sağlamış olduğu hizmet çizgisi daima yüksek tutması ile en çok aranan ve ziyaret edilen online alışveriş sitelerinden biri olmayı da başardı.


 


Mobilyalar Mobilya kalitesi ve sağladı hizmetlerle müşterilerine iyi hizmet vermenin ayrıcalığı elinde tutarken binlerce mobilya modeli ile bulunmaz bir ürün yelpazesini müşterileri ile paylaşıyor. Her gün onlarca yeni ürün girişi yapan mobilyalar mobilya ileride ki dönemlerde daha çok ev ve ev dekorasyonuna yönelik ürün satışlarını da yapacağa benziyor.


 


Son dönemde mobilya dışında ev dekorasyonuna yönelik ürün girişleri yapan Mobilyalar Mobilya bu başarı ile müşterilerine evlerine yönelik tam kapsamlı bir hizmet vermeyi planlıyor.


 


Sizde Mobilyalar Mobilyanın sağlamış olduğu hizmetlerden yararlanmak ve birbirinden farklı sizler için sunmuş olduğu güncel kampanyalar ve indirimlerden yararlanmak istiyorsanız Mobilyalar Mobilya’nın www.mobilyalar.com.tr adresini ziyaret ederek size uygun kaliteli ve modern mobilya ve mobilya modellerini inceleyebilir eviniz için gerekli olan aksesuarları satın alabilirsiniz. Mobilyalar mobilya sizler için uygun ödeme seçeneklerini ve ekonomik ödeme koşullarını da ayrıca sunuyor, fakat hatırlatmadan geçemeyeceğiz Havalede %50 ye varan indirimlerde Mobilyalar Mobilya’da sizi bekliyor.


 




2013 en iyi mobilya alışveriş sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder