26 Mayıs 2013 Pazar

İspinoz Yataklı Koltuk Takımı

İspinoz Yataklı Koltuk Takımı


İspinoz yataklı koltuk takımı fonksiyonel modern oturma grubu takımlarından.

Hareketli fonksiyonel yatak mekanizması sayesinde kolay yatak olma özelliği patentli tasarım

Üçlü koltuk takımı yatak özelliği yanı sıra sandıklı çekmecesi ile ıvır zıvırlarımızı toplamamıza yarar.


farklı renk seçenekleri ile dilediğimiz kombinasyonlarda seçim imkanı


Aşağıda videolarda ayrıntılı olarak izleyebilirsiniz.


Berke mobilya koltuk takımı


ispinıss s s 1024x573

İSPINOZ YATAKLI KOLTUK





İspinoz Yataklı Koltuk Takımı

Kuğu Max Kotuk Takımı


kugu max koltuk

kuğu max koltuk



Kuğu max koltuk takımı modern küçük ebatlarda yataklı koltuk takımı modeli.


Modern koltuk takımı


Yataklı

Berke Mobilya Koltuk Takımı




Kuğu Max Kotuk Takımı

22 Mayıs 2013 Çarşamba

Country Mobilya Modelleri


Country Mobilya Modelleri


253264 599782960045584 2005554307 n1


2013 yılına yeniliklerle giren Evgör Mobilya www.evgor.com.tr online alım satım sitesine country mobilya modellerini sizlere sundu. En spesiyal tasarımları ile evinize şıklık katacak country mobilyalar kalitesi ile göz kamaştırıyor.


Country Akımı Nedir ?

Country akımı ilk başta 18. yüzyılda Fransa’nın güney sahillerindeki ufak kasabalarda doğmuş ve süre ilerledikçe kültürden tasarıma, mobilyadan gastronomiye, birden çok alanı etkilemiştir. Sonraki yıllarda Fransa sınırlarını aşarak bütün dünyada onay edilen bir hayat tarzı haline gelmiştir.

Kırsal akımın bu denli hızla yayılmasını sağlayan baz unsur içerisinde barındırdığı samimi ve ısısı yüksek havadır. Kullanılan kırsal mobilyalar ve desenler, abartıdan uzak bayağı ve pastel renklerdeki çizgilerdir aslına bakarsanız bu samimiyeti sağlahemen yan. Işıklar mum ışığına dönüp, mobilyaların üstündeki tabiilik pastel renklerle karıştığında, ruhunuz denizle, gökyüzüyle, papatyalarla buluşur. Kırsal akımla, evinize girdiğinizde sizi karşılayan samimi platform ,bugünün bütün stresini üzerinizden alarak içindeki tabiilik yardımıyla ruhunuzu lavanta kokularıyla çevreler.

Kısaca county mobilya ile ilgili bilgi verdikten hemen sonra Evgör’de bulunan country modellerini böyle sıralayabiliriz; country berjerler, country yatak odaları, country yemek odaları, country koltuk takımları, country genç odaları modelleri bulunmaktadır. Bütün country mobilya modelleri 2 yıl güvenceli olup yeterli montaj ve yeterli servis hizmeti sunulmaktadır. En spesiyal tasarımları ile country mobilya modellerini 36 aya varan taksit imkanı ile hemen sahip olabilirsiniz. Country mobilya modelleri için Evgör Mobilya’ya davetlisiniz .




Country Mobilya Modelleri

21 Mayıs 2013 Salı

Doğtaş Comfort Salon Takımı Fiyatı


Doğtaş Comfort Salon Takımı Fiyatı



Doğtaş 2013-2014 salon takımı modelleri fiyatları resimleri modern salon koltuk takımı çeşitleri en güzel oturma grupları…


doğtaş salon takımı modelleri comfort 2 600x292


“Adına konfor dememişler boşuna… burada oturmanın doyulmaz tadına…” buna benzer etkileyici bir slogan ve 40 senelik tecrübeyi özel bir görsel şölen ile birleştirip yepyeni salon koltuk takımını müşterilerinin beğenisine sunan Doğtaş ‘ın bu çağrısına kulak asmasaydık, bir çok binbirdekor.com takipçisi bizi ayıplardı her halde:) Dolayısı ile bu çağrıyı dikkate alıyor ve Doğtaş 2013-2014 koleksiyonları aralarında bulunan ve bir Doğtaş “ModestLine” tasarımı olan Comfort salon takımını, görselleri ve fiyatları ile beraber inceliyoruz…


doğtaş salon takımı modelleri comfort 3 600x292


Küt kol yapısıyla çağdaş bir görünüş kazanan Comfort salon takımı, yanlızca görsel açıdan uygun değil, ek olarak üçlüsünde fontun öne gelerek sırtın devrilmesiyle oluşturulan genişçe yatma alanı sağladığından ötürü oldukça konforlu bir takım.


doğtaş salon takımı modelleri comfort 2 600x292


Kalite detaylarda saklıdır, Comfort salon takımında da bu durum bu şekilde , gövde dikişlerinde çift ve parça parça kumaş dikişi kullanılmış… Doğtaş comfort salon takımı fiyatı arkadaşlar, Comfort köşe takımı şu an indirimli olarak, 5.457 TL adına 4.365 TL fiyatla sunulmuş vaziyette , ek olarak 364 TL x 12 TAKSİT uygulamasından da faydalanabilirsiniz.




Doğtaş Comfort Salon Takımı Fiyatı

19 Mayıs 2013 Pazar

Dekorasyon Aksesuarlarında Şehir Desenleri


Dekorasyon Aksesuarlarında Şehir Desenleri



Dekoratif nar modelleri şehir desenli dekorasyon aksesuarları dekoratif salon aksesuarları modern dekorasyon objeleri…


şehir desenli aksesuarlar 600x2284


“Hayalinizdeki şehri ev dekorasyonunuz yansıtsın” buna benzer hayret verici bir giriş yapsam büyük ihtimalle dekorasyon hastaları bana kızmazlar, zira benim kafamda olupta şehir ve dekorasyonu bir arada yaşadıklarını düşünüyorum. Bendeniz hayalimdeki şehirde yaşamıyorum ama hayalime %90 oranında yaklaşan bir şehirde yaşıyorum. aynı zamanda bundan 20 yıl evvel burası hayalimdeki şehrin %200 ‘ü idi  Nerede yaşadığımı heves edenler varsa kısaca tanım edeyim benim verdiğim puanlamaya katılsınlar. Ne İstanbul buna benzer harala gürele bir şehirde, ne Paris buna benzer bir aşk merkezinde, ne Ankara buna benzer bozkırda, ne de Antalya buna benzer senenin 11 Ayının yaz ile geçtiği bir tatil şehrinde yaşıyorum. Bir Akdeniz  kentinde yaşıyorum, kuzeyi nişan ve ormanlarla çevrili, güneyinde ise masmavi ve bol tuzlu Akdeniz var, kış ayları yanlızca 90 gün sürüyor ve yaklaşan zamanda şehrimiz de 2013 Akdeniz Olimpiyatları düzenlenecek  Bir de takımımız küme düşmeseydi iyiydi ama, bu kadar güzelliğe de bir nazar boncuğu şart herhalde… Bu kadar İpucu ehliyetli büyük ihtimalle . Bendeniz canım istediğinde orman havası alacağım, şizofren halim tutupta 10 dakikalık bir sonra karar değiştirdiğimde denize gireceğim rüya buna benzer bir şehirde yaşıyorum… Sizler nerede yaşıyorsanız yaşayın ama hayallerinizi ve şehrinizi ertelemeyin, en azından şuanda sizlere sunacağım dekorasyon aksesuarları ile ev dekorasyonunuzda şehrinizi yansıtın… Teşekküre icap yok, güzel bir makale oldu biliyorum, ürünleri satın almak isteyen halivemobilya.net takipçileri amaçlı de görsellerin hemen altında satım linkini sunuyorum…


şehir desenli aksesuarlar 2 600x4612


şehir desenli aksesuarlar 3 600x4972


şehir desenli aksesuarlar 4 600x4321


şehir desenli aksesuarlar 5 600x3941


şehir desenli aksesuarlar 6 600x4181


şehir desenli aksesuarlar 7 600x4021


şehir desenli aksesuarlar 8 600x407


Kurabiyelikten, salata kaselerine, tereyağlıktan çantaya, Zeytinlikten duvar stickerlarına kadar bir çok şehir temalı objeye göz atmak ve satın almak için lütfen TIKLAYINIZ…




Dekorasyon Aksesuarlarında Şehir Desenleri

Yatak Odası Modellerinde Uygun Fiyatlar


Yatak Odası Modellerinde Uygun Fiyatlar




Kalitesi ile her geçen zaman adından sıkça söz ettirmeyi başaran ve müşterileri aracılığıyla kocaman zevk toplamayı başaran Mobilyalar Mobilya , sizler amaçlı en spesiyal yatak odası takımları fiyatlarını sunuyor.


 


Nakitte %50 ye varan indirimlerle bir çok Çağcıl yatak odası, avangarde yatak odası, klasik yatak odası, ahşap yatak odası ve lake yatak odası sizi bekliyor.


 


2013 yılının başlarından online mobilya satış mağazası olarak hizmet vermeye başlayan Mobilyalar Mobilya Evgör Mobilya kalitesi altında sizlere en güzel hizmeti ve muhteşem indirimli kampanyaları ile hizmet vermeye devamı ediyor.


 


Yatak odası takımlarında yapmış olduğu oldu %50 ye varan indirimlerle adından sık söz ettiren Mobilyalar Mobilya , müşterileri aracılığıyla bir kez ek olarak kocaman zevk toplamayı başardı.


 


Mobilyalar Mobilya online mobilya satış sitesinde sizleri bekleyen bir takım yatak odası takımları şunlardır;


·         Modern Yatak Odası Takımı


·         Ahşap Yatak Odası Takımı


 


·         Avangarde Yatak Odası Takımı


 


·         Klasik Yatak Odası Takımı


 


·         Lake Yatak Odası Takımı


 


·         İndirimli Yatak Odası Takımları


 


Ve bir çok yatak odası takımı sizi bekliyor.




Yatak Odası Modellerinde Uygun Fiyatlar

Padişah Halı Paradise 2013 Koleksiyonu


Padişah Halı Paradise 2013 Koleksiyonu



2013 -2014 halı modelleri padişah halı fiyatları modelleri resimleri çeşitleri …


padişah halı modelleri paradise


Ev dekorasyonu halının gerekliliğinden, dekorasyonu tamamlayan mühim bir argüman olduğundan daha bir önceki halivemobilya.net sayfalarında sıklıkla söz ettiğimiz amaçlı bu kere bu kısımları es geçiyor ve hemen konuya giriyorum kıymetli halivemobilya.net takipçileri. Bu sayfamızda bitiş periyot TV reklamları ve görülmemiş koleksiyonları ile dikkat çeken Padişah Halı ‘nın 2013 koleksiyonları aralarında bulunan Paradise koleksiyonuna göz atıyoruz. Dolayısı ile şu sıralar salon halısı almak buna benzer bir fikir içinde iseniz ve aklınızda kahve ya da kapuçino buna benzer gösterişli tonların hakim olduğu fakat modern desenlerin bulunduğu bir halı modeli var ise Padişah halının Paradis koleksiyonu büyük ihtimalle sizin amaçlı biçilmiş kaftan olacaktır: )


padişah halı modelleri paradise 2


padişah halı modelleri paradise 3


padişah halı modelleri paradise 4


padişah halı modelleri paradise 5




Padişah Halı Paradise 2013 Koleksiyonu

Ünlü Boya Markalarının En Çok Satan Renkleri


 Ünlü Boya markaların en çok satan renkleri



En tutulan duvar renkleri en güzel duvar renkleri duvarlarımı hangi renge boyasam en çok tercih edilen duvar renkleri trend duvar boyaları…


trend boya renkleri1


Zaman içinde eskiyen, kirlenen ve rengi solan duvar boyalarınızdan kurtulmak ve duvarlarınıza tekrar yaşam sunmak buna benzer bir niyetiniz var ise, fakat şuanda da duvarlarınızı hangi renge boyayacağınıza karar veremediyseniz ve şu an binbirdekor.com sayfalarında iseniz, dosdoğru yerdesiniz arkadaşlar, zira bu sayfamızda sizlere bu konuyla alakalı bir fikir vereceğini düşündüğümüz bir makale ile huzurlarınızdayız. Evet bu sayfamızda bilindik bir kaç boya markasının insanlar tarafından en çok satın alınan, velhasılıkelam en çok tutulan renk tonlarına göz atacağız. Çabucak belirtmeliyim ki, burada sahiden şahane renk tonları var ve bu renklerden birini seçerseniz trend anlamında uzunca bir süre duvar renklerinizi tekrar değiştirmenize gerek kalmaz, tabii hijyenik kullanmakta olduğunuz sürece  Neyse sözü çok uzatmayalım ve en çok tutulan iç cephe renklerine hep beraber göz atalım…


polisan boya iç cephe1


Polisan : Açık Fildişi, Sahra Beji, Şampanya, İstanbul Beji


filli boya iç cephe1


Filli Boya : Kum Beji, Kese Kağıdı, Lüle Taşı, Kırık Beyaz


dyo boya iç cephe 600x6251


Dyo : Ihlamur, Yeni Fildişi, Belce Beji, Şampanya


fawori boya iç cephe


Fawori : Fildişi, Şampanya, İstiridye, Keten Beji


marshall boya iç cephe


Marshall : Mum Işığı, Vanilya Çiçeği, Kum Beji, Fildişi


Bir önceki yazımız olan Bu renkler duvarımda nasıl durur ? başlıklı makalemizde duvar boyası renk tavsiyeleri ve duvarlarımı hangi renge boyamalıyım hakkında bilgiler verilmektedir.




Ünlü Boya Markalarının En Çok Satan Renkleri

Yatak Odası Seçimi ve Tavsiyeleri


Yatak Odası Seçimi ve Tavsiyeleri


                


Yatak odaları istirahat etmek, giyinmek için oluşturulan büyük ihtimalle içerisinde yatak ve gar dolaptan oluşan odalardır. Yatak odaları aslına bakarsanız bir insanın güne ne şekilde başlayacağını tespit eden odalardır. Günümüzde iç mimarların dizaynı ve yatak odası sahiplerinin kişiye özel özellikleri yatak odası seçimimin hangi yönlerde yapılacağı konusunda çok önemlidir.


Ülkemizde çoğu yatak odasında gar dolap ve yatak bir arada kullanılmakta, bu şekilde yatak odaları hem yatılan oda aynı zamanda giyinilen oda olarak fonksiyon görmektedir. Yatak odalarının boyutlarına gereğince mimarlar bu anlayışı giderek değiştiren yenilikler sunmaktadır. Böyle açıklamak gerekirse eğer kişi ekstra bir giyinme odası yapacak kadar oda sayısına sahip değilse bununla beraber yeterince genişçe bir yatak odasına sahipse oda bir paravan yardımıyla tamamiyle ikiye bölünebilir. Bu sayede giyinme odası ayrı bir oda olarak tasarlanma olanağı bulmuş olacaktır. Bu sayede yatak odası şahsın yanlızca uyuyarak dinlenebileceği ve yeni bir güne başlaması için gerekli olan enerjiyi toplayacağı bir oda haline gelecektir. Bunun için kişiler bir iç mimardan destek alarak evlerinin şekli ve yapısına gereğince bu konu ile ilgili bir tasarım yapabilirler.


Yatak odası söylenildiği buna benzer şahsın yeni bir güne ne şekilde başlayacağını belirler. Bu hususta renklerin öneminden bahsedelim. Eğer kişiler sabahları çok kolay olmayan uyanan bir yapıya sahipse kırmızı, turuncu buna benzer erke verici renklerin yatak odasında tercih edilmesi kişilere erke verecektir. Ya da geceleri uyuma problemi çeken bireylerin yatak odalarında mor, eflatun renklerini kullanmaları onları dinginleştirip uykularının da gelmesine yardımcı olacaktır.


Yatak odalarının dizaynında çok eşyalara mobilyalara yer verilmesindense kişiye huzur veren veya kişi için güzel hatırası olan aksesuarların yatak odasını süslendirmesi ortamı ek olarak ısısı yüksek bir hale getirecektir. Yatağın konforlu ve ortopedik olması sırt ve bel ağrılarının önlenmesi ve sağlığın korunması açısından dikkat edilmesi gerekli olan bir husustur.


Kişilerin yatağı kesinlikle güneş görüyor olmalıdır. Yatağın sırtı hiçbir süre pencereyi kapatmamalıdır. Ortamın güneş aracılığıyla aydınlık olması ve gündüzleri odayı havalandırmak geceleyin rahat uyunmasını sağlayacaktır.


Özetlemek gerekirse temel alınması gerekli olan nokta şahsın rahatlığı ve sağlığına gereğince yatak odasının dizayn edilmesidir .





Yatak Odası Seçimi ve Tavsiyeleri

14 Mayıs 2013 Salı

Pop Art Modellerinde Amerikan Servis


Pop Art Modellerinde Amerikan Servis



Amerikan servis çeşitleri sofra dekorasyon mazemeleri aksesuarları fiyatları resimleri popart dekorasyon ürünleri…


amerikan servis modelleri popart 600x4101


ilk olarak olağanüstü canvas tablolar ile başladı Pop Art akımı, ek olarak hemen sonra döşemelik kumaşlarla mobilyalara sıçradı, sonrasında halılara, nevresim takımlarına, abajurlara dağılma etti  bu sâri dekorasyon tarzı ve önlenemez bir çabucak her yere zıplamaya da devamı ediyor. Sırada sofralarımız var, evet bu zırtapoz akımı olağanüstü mı olağanüstü Amerikan servisler sayesinde sofralarımıza da buyur ettik sonunda… Amerikan servis kullanıyormusunuz bilmiyorum lakin eğer çağdaş dekorasyon tarzlarından hoşlanıyorsanız ya da uçarı dekorasyon aksesuarları kullanmayı seviyorsanız, büyük ihtimalle bundan bu şekilde kullanmıyorsanız dahi kullanacaksınız. 4 Adet 40 cm x 29 cm oluşan bu Amerikan servisleri satın almak isterseniz görsellerin hemen altındaki linkten satıcıya ulaşabilirsiniz…


amerikan servis modelleri popart 2 600x411


amerikan servis modelleri popart 3 600x411


amerikan servis modelleri popart 4 600x409


amerikan servis modelleri popart 5 600x415


amerikan servis modelleri popart 6 600x410


amerikan servis modelleri popart 7 600x411


Daha fazla Ürüne Göz Atmak ve Satın Almak için Lütfen TIKLAYINIZ… 


 


Bir önceki yazımız olan Çok farklı dekoratif cam ayna modelleri (Decotrends) başlıklı makalemizde dekoratif ayna fiyatları ve duvar dekorasyon malzemeleri hakkında bilgiler verilmektedir.




Pop Art Modellerinde Amerikan Servis

Dış Cephe Uygulaması Siding


Dış Cephe Uygulaması Siding



Dış cephe dekorasyon uygulamaları siding uygulaması hakkında bilgiler siding kaplama nasıl yapılır siding uygulama örnekleri siding kaplama nedir siding kaplama avantajları…


dış cephe dekorasyonu siding 600x367


Zaman içinde yıpranan rengi solan dış cephe kaplamanız amaçlı bir esenlik mi düşünüyorsunuz, o halde halivemobilya.net olarak şuanda sizlere tavsiye edeceğimiz Siding uygulamasını dikkatle okumanızı ve şık uygulama örneklerine göz atmanızı hararetle tavsiye ederiz.


Dekoratif bir dış cephe uygulaması olan Siding ülkemizde bilinmeyen yeni kullanılmaya başlandı, zira ülkemizde dış cepheler, Kaleterasit olarakta bilinen bir mimari malzemesi kaplanmaktaydı. Bu uygulama süre içinde nem ve güneş buna benzer azaltan öğeler nedeniyle dökülme ve solma buna benzer yıpranma örnekleri gösteriyordu. Hâlbuki ki Kuzeyindeki Amerika ve Avrupa ‘da derinlemesine yıllardır kullanılan Siding uygulaması, sağladığı ısınma ve yalıtım avantajları ve tabii ki şık görünümü nedeniyle en güzel dış cephe kaplama sistemlerinden birisi olarak öne çıkıyor .


dış cephe dekorasyonu siding 2 600x383


Dış cepheden kaynaklanan ısınma ve yalıtım buna benzer sorunların dekoratif bir biçimde ortadan kaldırılmasını planlayan bu uygulama, zaman geçtikçe birden çok kişi aracılığıyla tercih edilmeye başladı. Yapılara sağladığı görsellik yardımıyla ,dekorasyon anlamında da yardım sağlayan ürün, işlevi ve özelliği yardımıyla uzun seneler kullanım imkanı sunmaktadır. Her muhtelif iklim koşullarına uygun olarak üretilen siding dış cephe kaplaması, çok soğuk bir iklimde kullanıldığı buna benzer , ısısı yüksek iklim şartlarına da ahenk sağlamaktadır. Fiziksel iklim şartları olan yağmur, soğuk, ısısı yüksek ve karlı havalarda binanızı veya evinizi her muhtelif olumsuzluktan koruyan bir sistemdir.


dış cephe dekorasyonu siding 3

Siding dış cephe kaplaması, müstakil yapılara uygulanabildiği buna benzer ,çok bükülmüş binalara da uygulanabilmektedir. Uygulandığı yapılarda sağladığı, %40′a varan enerji tasarrufu ve boya maliyetlerinden kurtarması yardımıyla ,maliyetini amorti ettiğini safi bir biçimde söyleyebiliriz.  Uygulama aşamalarında değişik ürünlerin beraber kullanılması söz konusudur. Sistemin asıl maksadı yapıların yalıtım ile ilgilenen sorunlarını halletmek olduğundan, mantolama tabir edilen bir sistemin altyapısı şeklinde uygulanmaktadır. Siding uygulamasında, dekorasyonu tamamlayıcı unsurlar da unutulmamıştır. Pencerelerde söve ve denizlik uygulaması, saçaklardaki alınlıklar, teras veya sundurma altlarına uygulana tavan kaplamaları, cephede kullanılan siding aralarına konulabilen saf taş görünümlü plakalar ve birbirinden harika soft renk çeşitleriyle hem dekorasyon, aynı zamanda binaların ömrünü uzatmak açısından oldukça mühim bir üründür .


dış cephe dekorasyonu siding 4 600x432


Bir önceki yazımız olan Çok farklı bir yemek odası dekorasyonu başlıklı makalemizde farklı dekorasyon fikirleri ve yemek odası dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.




Dış Cephe Uygulaması Siding

Duvarım için Hangi Renk Uygun Olur


Duvarım için Hangi Renk Uygun Olur ?



Duvar boyası renk seçimi şampanya duvar boyası nasıl olur, fildişi duvar boyası güzelmi, duvarımda nasıl durur duvarımı hangi renge boyasam şampanya fildişi duvar boyama örnekleri istiridye duvar boyası iğde rengi duvar kadife çiçeği rengi verde rengi duvar boyası zencefil duvar rengi nasıl polen rengi duvar boyası …


duvar boyası renk tercihleri 600x3965


Evet bütün bir kış boyunca duvarlarınızı boyamak amaçlı hazırlandınız ve çoğalış nihayet yaz geldi. Şuanda anlayış vakti fakat duvarlarınızın bilinmeyen rengine şuan amaçlı yöntemlilik veremediniz büyük ihtimalle . Size doğruluk vermemek elde değil, zira ev boyamak öyle her canınız istediğinde yapılacak kolaylık bir anlayış değil, masraflı ve sıkıntılı bir uygulama. Dolayısı ile yöntemlilik aşamasında biraz gecikmekten ne çıkar….


Tahminimce aklınızda bir birçok renk tonu var, fakat bunların duvarlarınızda ne ile duracağını merak ediyorsunuz, mesala İğde ya da istiridye buna benzer tonları bir başka yerlerde gördünüz, çok hoşunuza gitti ama sizin eve yakışacak mı ? Şampanya ve Fildişi buna benzer klasik renk tonlarını deneseniz olur mu ? buna benzer sorular aklınıza takılıyor. O halde şuanda size sunacağımız örnekleri dikkate alarak duvarlarınızın rengine yöntemlilik verebilirsiniz…



duvar boyası renk tercihleri şampanya 600x2175

FİLDİŞİ



duvar boyası renk tercihleri şampanya 2 600x2175

ŞAMPANYA



duvar boyası renk tercihleri iğde 600x2175

İĞDE



duvar boyası renk tercihleri istiridye 600x2175

İSTİRİDYE



duvar boyası renk tercihleri kadife çiçeği 600x2175

KADİFE ÇİÇEĞİ



 


duvar boyası renk tercihleri keten beji 600x2174

KETEN BEJİ



duvar boyası renk tercihleri polen 600x2174

POLEN



duvar boyası renk tercihleri verde 600x2172

VERDE



duvar boyası renk tercihleri yakut 600x217

YAKUT



duvar boyası renk tercihleri zencefil 600x217

ZENCEFİL



 


Bir önceki yazımız olan Desenli duvar boyası örnekleri (Filli Boya) başlıklı makalemizde desenli duvar boyaları ve filli boya desenli hakkında bilgiler verilmektedir.




Duvarım için Hangi Renk Uygun Olur

Mopa 2013 hazır mutfak modelleri


Mopa 2013 hazır mutfak modelleri



Hazır mutfak markaları hazır mutfak modelleri 2013 mutfak modelleri modern mutfak tasarımları Mopa mutfak modelleri…


mopa mutfak modelleri clasica 600x2783


Bütün bir kış süresince çoğalış modası mazi ,kapakları kendini bırakmış, rengi solmuş, velhasılıkelam çoğalış beni azad et diyen mutfağınızı yenilemeyi düşlediniz ve güneşin ilk ışıkları ile beraber mutfağınızı yenilemenin vakti geldi, zira yaza selam dedik. Şuanda aklınızdan mutfak mobilyaları nızda ne ile bir tarz uygulayacağınız geçiyor. Dolayısı ile halivemobilya.net olarak bu konuyla alakalı sizlere yardımcı olmak yerine üzerimizi düşeni yapmaya devamı ediyor ve sizler amaçlı hazır mutfak markalarının birbirinden harika modellerini incelemeye devamı ediyoruz. Bu sayfamızda geçtiğimiz günlerde bir arkadışımın yepyeni mutfağı amaçlı ankastre set ararken tesadüfen rastladığımız ve modern banyo mobilyalarına sayfalarımızda beğenerek yer verdiğimiz Mopa ‘nın  birbirinden harika ve olabildiğince değişik mutfak modellerine göz atıyoruz. Yukarıda resmini gördüğünüz ve rahat Country tarzında Clasica modeli ile Mopa ‘nın mutfak modelleri ni beğeninize sunmaya başlıyoruz. Umarız beğeneceğiniz bir hazır mutfağa burada rastlayabilirsiniz: )


mopa mutfak modelleri dual 600x2812

DUAL



mopa mutfak modelleri flatto 600x2802

FLATTO



mopa mutfak modelleri frappa 600x2872

FRAPPA



mopa mutfak modelleri grippa 600x2832

GRİPPA



mopa mutfak modelleri guisa 600x2772

GUİSA



mopa mutfak modelleri helia 600x2831

HELİA



mopa mutfak modelleri lumina 600x2781

LUMİNA



mopa mutfak modelleri menua 600x2871

MENUA



mopa mutfak modelleri panca 600x2811

PANCA



mopa mutfak modelleri riga 600x2801

RİGA



mopa mutfak modelleri verso 600x2861

VERSO



mopa mutfak modelleri vetta 600x286

VETTA



 


Bir önceki yazımız olan Hazır mutfak modelleri 2013 İntema (Lignum) başlıklı makalemizde hazır mutfak modelleri ve intema mutfak modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.




Mopa 2013 hazır mutfak modelleri