30 Nisan 2013 Salı

Duvar Boyası Yaparken Hangi Renk Seçilmeli ?


Duvar Boyası Yaparken Hangi Renk Seçilmeli ?



Duvar rengi nasıl seçilir duvarlar için uyumlu renkler duvarlarımı hangi renge boyamalıyım duvar rengi ve mobilya uyumu…


duvar boyası renk seçimi 600x450


Efendim yaz nihayet geldi, kocaman ihtimalle çoğunuz derinlemesine bir kış boyunca ev dekorasyonunuz için kafanızda bir çok proje tasarladınız ve bunları hayata geçirmek için yaz aylarının gelmesini beklediniz. Çoğalış kolları sıvayıp işe teşebbüs vakti ve kocaman bir ihtimalle bu işe duvarların rengini değiştirmek ile başlayacaksınız. Pekâlâ duvarlarınız için hangi rengi seçeceğinize yöntemlilik verdiniz mi ? yada yöntemlilik verdiğiniz renk kuşku dosdoğru bir ton mu ? evinizin dekorasyonu ve mobilyaları ile uyumlumu ? kuşku ek olarak güzel ve trend bir renk ek olarak varmı ?… Bu sorular listesini uzattıkça uzatabiliriz, lakin binbirdekor.com olarak aklınıza takılan tam bu soruları bu makalemizde yanıtlamaya çalışacağız. İşte sizlere yeni boyayacağınız duvarlar için renk seçimi tüyoları…


duvar boyası renk seçimi 2 600x336


Duvarlarınız için boya rengi seçerken aklınızdan en sevdiğiniz renk geçebilir, lakin evinizde ışık az ve pencereler ufak ise hararetli renklerin evinizi karartabileceğini göz önünde bulundurun.

Uyumlu olsun diyerek mobilyalarınızla benzer renkte boya uygulamak bir zaman bir sonra o renkten sıkılmanıza ne sebeple olabilir. Benzer rengi hem mobilyalarda aynı zamanda duvarlarda derinlemesine süre görmek giderek gözünüz için güzel bir hayalet olmaktan çıkabilir.

Mobilyalarla kombineyi bir rengin en açıkça tonu ile en hararetli tonlarıyla yaparsanız ek olarak mevzun olur. Örneğin mobilya ya da perdeleriniz solgun ise duvarlarınızı da sarının en açıkça tonu ile boyatabilirsiniz.


duvar boyası renk seçimi 3 600x428


Evinizin odalarını, salonunu, antreyi ya da mutfağını ayrı ayrı renklerde ya da odayı ya da mutfağı en çok kullanan şahsın zevkine göre boyatabilirsiniz.

Özellikle salonlarda ve oturma odalarında yeğleme edilen bir boyama tekniği de duvarlarda iki renk kullanmaktır. Karşıt karşıya bakanımız iki duvarlarınızı benzer renk öbür iki duvarlarınızı da değişik renkte boyatabilirsiniz. Ya da kanepelerinizin ya da koltuklarınızın biraz üstünden açıkça renk ,altta olan tarafı ise hararetli bir renkte boyatabilirsiniz. İki rengin ortasına da her iki rengi içerisinde barındıran bir bordur çok şık olacaktır. Ek Olarak TV sehpanızın bulunduğu bir bir duvarı hararetli bir renkte öbür duvarları açıkça renkte boyamak göze güzel görünecektir.


Bir bir önceki yazımız olan İç cephe boya fiyatları 2013 (Koçtaş) başlıklı makalemizde iç cephe boya fiyatları ve koçtaş boya fiyatları 2013 ile ilgili bilgiler verilmektedir .




Duvar Boyası Yaparken Hangi Renk Seçilmeli ?

İstikbal 2013 Barok yatak odası modelleri


İstikbal 2013 Barok yatak odası modelleri



2013 yatak odası modelleri İstikbal yatak odası fiyatları modelleri resimleri taksit seçenekleri…


istikbal yatak odası modelleri 2013 barok 600x3371


Beyaz yatak odası takımlarından hoşlanırmısınız bilmiyorum, fakat beni çoğalış pek cezbetmiyor, bunun sebebi yaklaşık 10 yıldır kullandığım beyaz yatak odası takımım büyük ihtimalle , ek olarak sıradışı bir birşeyler aramaktayım işin açığı… Fakat yinede beyaz yatak odası takımları iyidir, özellikle güneşi çok almayan karanlık evlerde yatak odalarını ferah ve genişçe gösterir, kullanışlı ve masumiyeti temsil eden bir ton olduğu amaçlı ,asaletlidirde. Bunları düşünerek, tercihini beyaz yatak odası takımından yana kullanmayı düşünen halivemobilya.net takipçileri amaçlı ,ülkemizin önder mobilya üreticilerinden İstikbal ‘in 2013 yatak odası modelleri arasından Barok ‘u inceliyoruz bu sayfamızda…


Hem sürgülü, aynı zamanda kapaklı gardrop seçeneğine sahip Barok yatak odası takımında ilk göze çarpan nokta, gardrop kapakları ile komidin, şifoniyer çekmecelerinde bulunan Osmanlı tarzı albenili motifler. Bu motifler şifoniyer aynasındaki motiflerle muhteşem bir uyum sağlyor ek olarak . Ek Olarak yatak başlığınada on numara diyebiliriz, bir gelinliği andırıyor adeta .


istikbal yatak odası modelleri 2013 barok 2 600x337


istikbal yatak odası modelleri 2013 barok 3 600x337


istikbal yatak odası modelleri 2013 barok 4 600x337


istikbal yatak odası modelleri 2013 barok 5 600x337


istikbal yatak odası modelleri 2013 barok 6 600x337


istikbal yatak odası modelleri 2013 barok 7 600x337


istikbal yatak odası modelleri 2013 barok 8 600x337


istikbal yatak odası modelleri 2013 barok 9 600x337


istikbal yatak odası modelleri 2013 barok 10 600x337


BAROK Yatak Odası Fiyat ve Taksit Listesi


istikbal yatak odası fiyatları 2013 barok


Bir önceki yazımız olan Bellona yatak odası modelleri 2013 (Pablo) başlıklı makalemizde bellona yatak odası modelleri ve fiyatları ve bellona yeni yatak odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.




İstikbal 2013 Barok yatak odası modelleri

Mobilya Ödeme Koşulları, Taksit



  • Mobilya Ödeme Koşulları, Taksit



Yeni bir ev kurarken en çok seçeneğin olduğu ev eşyaları tabii ki mobilyalardır. Alternatifin çok olması seçim anı noktasında sorunlar meydana getirebilmektedir. Bunun yakınında ürün kalitesi, estetik, fiyat uygunluğu ve ödeme kolaylığının bir arada olması da beğenenler amaçlı mühim şartlar aralarında bulunmaktadır .


 


oturma gruplari 2013

oturma gruplari 2013



Bu bağlamda, Bilinmeyen bir ev kuracak çiftler açısından bu 4 konu mahsus ön planda yer almaktadır. Hem nitelikli ,hem zevke oranlı ,hem fiyatı keseyi yormayan ek olarak oranlı ödeme seçenekleri ile problem olmasın. İşte İstanbul genelinde bu şartları sağlayan Çiftçioğlu Mobilya’nın yatak odası takımları istenilen bu özellikleri içermektedir.


Çiftçioğlu Mobilya ,1969 yılından beri sektörde ihtimam vermektedir, Her yıl bilinmeyen modellerle günceli izleme eden kataloğu ve müşterilerinin heves ve istekleri doğrultusunda belirttiği alternatifleri ile aranan güven duyulan bir firma özelliği ile öne çıkıyor. Yiyecek odası takımlarından tv ünitelerine dek her nev ürünü bulabileceğiniz firmanı ek olarak online mağazası da yerinizden kalkmanıza gereksinim bırakmıyor.


Mutfakları mutfak yapan mutfak dolaplarından salonların başköşesine konulan vitrinlere dek her çeşide sahip Çiftçioğlu’nun en dikkat alımlı özelliklerinden biri müşterilerine sunduğu ödemeki kolaylıkları beğenenleri cezp etmektedir. Zaman geçtikçe müşteri portföyünü genişleten Çiftçioğlu Mobilya ,İstanbul Kadıköy Moda’da 450 metrekarelik teşhir salonuna sizleri de beklemektedir .


Mobilya Ödeme Koşulları, Taksit ile Benzer Yazılar:




Mobilya Ödeme Koşulları, Taksit

Kaliteli Laminant parke Modelleri ve Özellikleri


Kaliteli Laminant parke Modelleri ve Özellikleri



Parke alırken nelere dikkat etmeliyiz parke sınıfları parkenin kalitesi nasıl anlaşılır parke kalite sınıfları laminat parke kalite kıstasları 31. sınıf parke ne demek parke seçimi tavsiyeleri…


laminat parke kalite sınıfları 4


Zemin dekorasyonunda parkeyi bir geçtiğimi ek olarak öceki makalelerimde sıklıkla dile getirdiğimi hatırlıyorum, bunun nedeni ise geçtiğimiz yıl ev zeminim tamamını bu gereç ile döşettirmem. Hem görsel açıdan, benzer zamanda sıcaklık yalıtımı açısından maksimum derecede semere aldığım amaçlı zemin dekorasyonu konusunda şuan amaçlı verdiği kararı veremeyen binbirdekor.com takipçilerine ısrarla bu malzemeyi öneriyorum.  Tabii ki piyasada bir çok parke markası mevcut ve dolayısı ile genişçe bir fiyat yelpazesi meydana geliyor ,birnik detaylar nedeniyle oluşan bu fark insanların kafaısını karıştırıyor. Parke uzun yıllar kullanılacağı, yüksek maliyetli bir iş oluşu ve her an kolaylıkla değiştirilemeyeceği amaçlı bir çok insanın, parke alırken dosdoğru markayı mı seçtim, en kaliteli parke hangisi, 31. sınıf parke ne demek, 21 .sınıf parke nedir buna benzeyen sorular doğal olarak aklına takılıyor.


laminat parke kalite sınıfları 2


Bu makalemizde binbirdekor.com olarak aklınıza takılan bu soruları yanıtlayıp, endişelerinizi gidermeye çalışarak, parke almaya giderken ek olarak donanımlı olmanızı sağlayacak bilgi ve öneriler sunacağız…


Parke üreticileri laminat parke sınıfını iki haneli rakamla belirtirler. Bu rakam büyüdükçe kalite o derecede artar. Laminat parke  ( kocaman ihtimalle )21. sınıftan başlar 33. sınıfa kadar gider. Sınıf özelliklerini laminat parke sınıfları makalemde ek olarak tafsilatlı yazdım. Sınıf özelliklerini ek olarak güzel anlayabilmeniz amaçlı bayağı örneklerle parke tasarruf alanlarını yazacağım.

21 .sınıf ….. Yatak Odası

22. sınıf ……Oturma odası

23. sınıf…….Muayenehane

31. sınıf……..Ofis

32. sınıf……..Mağaza

33. sınıf …….İstasyon


laminat parke kalite sınıfları 3 600x396


Dikkat ederseniz sınıf değer rakamı büyüdükçe, laminat parkenin imalat özellikleri, ek olarak fazla kullanıma, aşınmaya, zorlanmaya dayanabilecek dirençte üretiliyor.

Tavsiyem; Ev ve konutlarınız da 31. Sınıf laminat parkeyi, iş yerleriniz de 3iki. Sınıf laminat parkeyi satın almanızdır.

Laminat parke sınıf özellikleri ile ilgilenen bilmeniz gerek olan olan en mühim konu; Bir Takım laminat parke markalarının 31. Sınıf ürünleri, diğer laminat parke markasının 3iki. Sınıf ürünlerinden ek olarak dirençli, dayanıklı ve stabil olduğudur. Yani laminat parke üretici firması ve marka değeri çok önemlidir.

Laminat parke alırken sınıfına özen edeceksiniz. Aklınıza şu soru gelebilir; ” Yanlızca bu sınıflara özen edip laminat parke almam bir başına yeterlimidir?” Faydalı ,yeterli değildir.

Dikkat edeceğiniz laminat parke özelliklerine devamı edelim. Müşteriler kendisinin aralarında en çok laminat parke ürününün menşeinden yani, imalatının yapıldığı ülkeyle övünürler. Bu yanılgı kanıya kocaman ihtimalle laminat parke satım mağazaları neden olmaktadır. Her mağaza kendisinin sattığı laminat parkenin, imalatının yapıldığı ülkeyi, en iyisi diyerek anlatır ve satar. Bütün Dünyada iletişim çok hızlı boyutlara ulaştı. Yarış şiddetli safhalara geldi. Bütün dünya ülkeleri güzel ve bilinmeyen çıkan teknolojiyi hemen alıyorlar. Üretim tekniklerini ve çeşitlerini zorluyorlar. Bizim yapmamız gerek olan olan yerliyse, türk malı laminat parkenin iyisini almak. İthalse, ithal laminat parkenin iyisini almaktır. Her ülkenin, hatta her laminat parke fabrikasının, değişik kalitelerde, amaç müşteri grubuna oranlı fiyatlarda birkaç çeşit ürün yelpazesi vardır. Ekonomik, normal ve şatafatlı laminat parke ürünleri buna benzeyen .Sanıldığı buna benzeyen laminat parkede en güzel olan şu ülkedir diyemiyoruz. Laminat parke hangi ülkede üretilirse üretilsin, mühim olan ürünün kalitesidir.


laminat parke kalite sınıfları 5


Laminat parkenizi satın alırken, kilit sistemi ile ilgilenen da laminat parke bayiinizden bilgi alın. Kilit sistemleri de önemlidir. Güçsüz kilitlenmiş laminat parkeler de ek olarak aceleci laminat parke panelleri, açma ve aralama yapacaktır. İyi bir kilit sistemine sahip laminat parkeyi tanımanız mümkün değildir. Laminat parke montajcı ustaları, laminat parke montajları yaparak, hangi kilit sisteminin sorun yarattığını tecrübe ederek öğreniyorlar. Bu konuda parkecinizin ürünler arası kıyaslamalarına ve görüşlerine emniyet etmekten diğer şansınız da kalmıyor.

Alacağınız laminat parke “tımberland” yüzey olmalıdır. Tımberland yüzeyi böyle tarif edebiliriz. Laminat parke üstünde yürürken, şayet parkenizin yüzeyi pürüzsüz ise kaymanıza neden olacaktır. Bu soruna laminat parke fabrikaları, diş kabartmalı yüzeylere sahip, laminat parke ürünleri geliştirerek çözüm bulmuşlardır. Günümüzde bütün laminat parke fabrikaları, tımberland yüzey laminat parke imalatı yapmaktadır. Laminat parke üretimevi markaları aralarında tımberland yüzeylerinde, kalite farkları vardır. Kalite farklarını, tırnaklarınızı parke yüzeyine sürterek ek olarak güzel görebilirsiniz.

Renk ve tasvir kavramını izah etmek istemiyorum. Zira zevkler ve beğenme içgüdüsü, kişiden kişiye farklılıklar gösterir. En çok satılan renk ve tasvir şudur diyebiliriz. Lakin yanılgı bir yaklaşımdır. Satıcı tezgâhtarların, renk konusunda yönlendirici olmalarını da dosdoğru bulmuyorum. Müşteriniz ileri de ek olarak güzel görünümlü laminat parkeyle karşılaştığın da, sizi suçlu yayınlayabilir .Sizlere renk ve tasvir konusunda tavsiyem, ürün tasvir çeşitlerini incelerken gözünüze güzel gelen parkeyi satın alın. Satım mağazasından içeri girer, girmez gözünüze hangi ürün çarpıyorsa onu alın. Beğendiğiniz deseni başkalarına sorgulatmayın. Unutmayın üretimevi satılmahemen yan, müşterisi olmayan hiçbir desenin imalatını yapıp, stoklarında tutmaz.

Laminat parke alırken en çok özen etmeniz gerek olan olan ,alacağınız laminat parkenin sağlığınıza kayıp vermemesidir. Laminat parkenin sağlığa oranlı olup, olmamasını Dünya Sağlıklı Örgütü, gerek olan standartları belirleyerek düzenlemiştir.

Laminat parke ürününü alırken E1 Belgesini sorun!

E1 belgesi nedir?

E1 belgesi; Laminat parke bileşenlerinde sağlığa tahripkâr madde var olmadığını ,bulunsa dahi ,bu miktarın uluslar arası sağlıklı standartlarına oranlı olduğunu anlatır. Laminat parke fabrikası, ürününe E1 belgesini alabilmesi amaçlı 10 mg F / 100 g den fazla formaldehit maddesi bileşenlerinde bulundurmaması gerekir.

Formaldehit nedir?

Sağlığa tahripkâr kimyevi maddedir. Laminat parke imalatında kullanılmaktadır. Yanılgı yorum yapmamanız amaçlı şu örneği vermeliyim. Bütün sunta ve MDF üretimlerin de formaldehit kimyasalı kullanılmaktadır. Yani mobilya alırken, mutfak yaptırırken kullanılan sunta ve MDF’nin E1 belgesi sorulması gerekmektedir. Ek Olarak E1 belgesi buna benzeyen ,mavi melek amblemi taşıyan laminat parkeler de vardır.

Mavi melek amblemi, laminat parke ürününde, sağlığa tahripkâr hiçbir kimyevi içermediğini ifade eder.

“MAVİ MELEK AMBLEMİNİ” sağlıklı kalite standartları çok yüksek laminat parke markaları almaktadır.

TSE VE İSO belgeleri mutlaka olmalıdır.


laminat parke kalite sınıfları 6 600x403


Laminat parkenin bileşeninde kullanılan ağaç miktarı da çok önemlidir.

Önemli olan Ağaç(ahşap)bileşen arttıkça, laminat parkenizin sağlığa ek olarak oranlı olmasıdır.

Pekâlâ, sizler ağaç oranını gözle anlayabilir misiniz?

Bu ve benzeyen özellikleri sizlerin elle dokunarak, gözle bakarak anlamanızın imkânı da yoktur. Bizler mesleki tecrübelerimizle, hangi laminat parke fabrikasının, ne biçimde üretim yaptığını biliyoruz. Yoksa hiç tanımadığımız bir laminat parke markasının karakteristik özelliklerini görerek, dokunarak tam anlamıyla anlayamayız.

Laminat parkenin kalınlığı mühim değildir.7 ve 8 mm’ler idealdir. Mühim olan laminat parke, HDF tabakasının üretim kalitesi ve dayanıklılığıdır.

Laminat parke ürünün kalitesini tespit eden kıstaslar ile ilgilenen ,azda olsa bilgi sahibi oldunuz. Kendinize güvenerek laminat parke satım mağazalarını geziyorsunuz. Tezgâhtara, bu parke kaçıncı sınıf, E1 belgesi var mı, üretim ahşap bileşen oranını soruyorsunuz. Üre formaldehit ne kadar kullanılmış buna benzeyen tuhaf sorular yöneltiyorsunuz. Tezgâhtarı bilginizle sıkıştıracağınızı zannediyorsunuz. Lakin kafanız iyice karıştı. En ucuz satılan laminat parkeden, en pahalısına kadar, bütün laminat parkeler yukarıda bahsedilen kalite belgelerini taşıyorlardır. Hatta hiçbir laminat parke mağazası, benim parkem ucuz ve sağlığa zararlıdır diyeni de görmediniz.

Buraya kadar izah etmek istediğim, laminat parke yaptırırken en mühim faktörün laminat parke markası ve satıcısı olduğunu izah etmek istememdir.

Bu gün hangi laminat parke markası “TSE”, “İSO..”ve “E1″ belgelerini taşımıyor ki?

Çin’den sipariş edilen, ucuz segmentli laminat parkeler dahi bu özelliklere sahiptir. Yâda bir biçimde bu yazılar, laminat parke kutuları üzerine yazdırılıyordur.

Aklınız da şu soru belirdi, “evime sağlıklı, kaliteli ,hemen sonradan sorun çıkarmayacak laminat parke yaptırabilmem amaçlı ,laminat parke satıcılarına, samimi olarak ne sormalıyımdır?”

Müşterilerimizin yaptıkları en kocaman yanılgı ,diğerlarının tavsiyesi yâda yönlendirmesiyle, alacakları laminat parke markasını belirlemeleridir. Özen edin, benzer laminat parke markasını, tasarruf koşullarına gereğince ,her zemine uyum sağlayacaktır diyemezsiniz. Her üretici fabrikanın değişik amaç müşterileri vardır. Kimisi gurur gücü yüksek kesimi amaç alıyor, kaliteye ağırlık veriyor. Kimisi ucuz ve kalitesi düşük malları üretiyor ve fiyatı baz alan müşterileri amaç alıyordur.

Siz bir önce alacağınız laminat parke ürününün hangi gruptan olmasını istiyorsunuz?

Yapmanız gereken; Laminat parke satıcısına, nerede, ne biçimde ve ne yoğunlukta laminat parke kullanılacağını, o yerin nem ve rutubet buna benzeyen özelliklerini anlatıyorsunuz. Gurur gücünüzü ve koşullarınızı söyleyip, alabileceğiniz en dosdoğru ürünü soruyorsunuz.

Parkecinize sormanız gerek olan olan sorulara devamı edelim.


laminat parke kalite sınıfları 7 600x432


“Parkeciniz; Referans ettiği laminat parkeyi, kaç yıl sattığıdır?”"Alacağınız laminat parke türk malı üretim yâda ithal mi geliyor ?” “Beğendiğiniz laminat parke markası kaç yıldır sektörde imalat ve dış alım yaptığını sorun.” Bütün bu verilerin laminat parke satın almayla, ne alakası vardır demeyin. Zira çoğu ithal laminat parke markasının, üretim yaptıkları fabrikaları da yoktur. Bu firmalar günübirlik fason çekim yaptırıyorlardır. İthalse direk üretimevi imalatı mı, yoksa fason laminat parke mi öğrenin.

Laminat parke imalatı yapan, birkaç kocaman firma vardır. Bu firmalar laminat parke sektörün de biliniyorlardır. Geride kalanlar daima fason laminat parke üretimleridir.

Aklınıza şu soru gelebilir; fason laminat parke ürünleri de benzer fabrikalarda üretiliyor diye düşünmeyin. Fason laminat parke yaptıran fasoncu firmaların çoğu, yarış edebilmek amaçlı ucuz laminat parke ürettireceklerdir. Mutlaka kaliteden taviz vermeyen fason imalat yapan, marka olma yolunda ilerleyen laminat parke firmaları da vardır.

Bu bilgileri parkecinizden iyice öğrenin. Unutmayın laminat parkeniz ötede sorun yarattığında, tamirat amaçlı benzer ürünü bulmanız gerekebilir. Tamirat sorununu, birkaç kutu laminat parke bir kenara ayırarak da çözebilirsiniz.

En önemlisi beğendiğiniz laminat parke, kaç yıldır satılıyor. Montajdan hemen sonra sorun yaratıyor mu? Renk tasvir tabakası aceleci deforme oluyor mu?

Alacağınız laminat parke markasının dayanıklılık özelliklerini, garanti kapsamlarını parkecinize sorun. Tavsiyem esaslı ,bu sektörde uzun yıllarını vermiş, ürünlerinin arakasında duran, devamlı üretim teknolojilerini yenileyen, marka olmayı başarmış fabrikaların ürünlerini satın alın.

Laminat parkenizin markasına karar verdiniz. Sormanız gerek olan olan ,laminat parke montajı yapılırken yere serilen şilteyi, engel diplerinde kullanılan süpürgeliği ve kapı önlerinde aparat olarak koyulan, kapı önü profilleri kalitesini de sorgulayın.

Laminat parke kalite kıstasları ile ilgilenen ,azda olsa bilgi sahibi oldunuz. İlerleyen günler de bilinmeyen çıkan kalite ölçütlerini, yazmış olduğum bu makalemin altına ek edeceğim. Bu bilgileri öğrenin lakin laminat parkecinize de güvenin. Her mesleğin incelikleri, bilgi birikimi, tecrübesi ve sanatsal icrası vardır.

Bu bilgileri elbette ki sağlığınız amaçlı araştıracaksınız. Konuya da hâkim olacaksınız. Laminat parke sektörü, ahşap kadar anlaşılması kolay da değildir. Kimyevi içeriği olduğu amaçlı kaliteyi tespit eden birden çok unsur vardır.

Laminat parke kalitesiyle ilgilenen bilgileri öğrendiniz. Yapmanız gerek olan olan satım mağazalarını dolaşarak laminat parke markalarının özellikleri ve fiyatları ile ilgilenen bilgi sahibi olmaktır. Ucuz laminat parkeler, muhtemelen bu saydığım özelliklere sahip olmayacaktır. Ek Olarak her laminat parke, her bölgenin nem ve rutubet koşullarına, uyum sağlayacak anlamına da gelmiyor.

Laminat parkecileri gezerken mutlaka en düşük fiyata yaptıracağım diyorsanız, diyecek bir sözümüz de yoktur.

Kaliteli bir laminat parkeye, yüksek fiyat isterler bunu da unutmayın. En pahalısını alıp da aldatılın da demiyorum.

Bölgeniz de ki, maksimum fiyat istenilen laminat parke markasını seçin. Seçmiş olduğunuz laminat parke markasını, en düşük hangi firmaya yaptırabiliri mi araştırabilirsiniz. Benim Düşünceme Gereğince yanlızca fiyatı da vezin almayın.

Laminat parke ustasını, işçiliğini ve en önemlisi satım mağazasının geride hizmetini de sorgulayın.


Bir önceki yazımız olan Kale parke Prime Line serisi başlıklı makalemizde kale parke modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.




Kaliteli Laminant parke Modelleri ve Özellikleri

Merinos 2013 Selection koltuk takımları


Merinos 2013 Selection koltuk takımları



2013 koltuk takımı modelleri merinos mobilya koltuk takımı fiyatları modelleri resimleri çeşitleri…


merinos koltuk takımı modelleri selection 3 600x3271


2013 yılına, Vip buna benzer sağlam bir derlem ile selam diyen ve şuanda da bir çok insanın halı markası olarak tanıdığı Merinos, yeni selam dediği mobilya sektöründe de ne kadar olduğunu ıspatladı diyebiliriz. Icap göz azrail çizgileri, gerekse kaliteyi adeta insanın gözüne sokan detayları ile Vip kolleksiyonu Merinos Mobilya’nın medarı iftiharı oldu diyebiliriz.  Bunun en basit örneklerinden biri ise Vip koleksiyonunda bulunan Selection koltuk takımı büyük ihtimalle , çünkü bu koltuk takımı bilinen oturma grubu sıradışı görünümü ile normlarına adeta saha okuyor adeta. V ile U karışımı koltuk yapısı, çizgili kırlentleri ve büro koltuklarını andıran berjeri ile oldukça değişik bu birlik 2013 yılının popüler koltuk takımlarından biri olacak buna benzer görünürken, 3.957,00 TL indirimli peşin fiyatla satışa sunulan Selection koltuk takımını siz kıymetli binbirdekor.com takipçileri amaçlı inceledik…


merinos koltuk takımı modelleri selection 600x3221


merinos koltuk takımı modelleri selection 2 600x327




Merinos 2013 Selection koltuk takımları

28 Nisan 2013 Pazar

Weltew 2013 Bugatti koltuk takımı modelleri


Weltew 2013 Bugatti koltuk takımı modelleri



2013 koltuk takımı modelleri modern koltuk takımları Weltew koltuk takımı fiyatları resimleri çeşitleri…


weltew koltuk takımı modelleri bugatti 600x329


Özellikle modern dekorasyon tarzları ile hafif klasik motifleri bir arada kullanmayı ve bu sempatiye mobilyayıda ek etmeyi sevenler adına, bitiş dönemde seri reklam filmleri ile ön plana çıkan Weltew ‘in 2013 koleksiyonları arasından seçtiğimiz, sahiden göz alıcı bir koltuk takımı ile huzurlarınızdayız kıymetli halivemobilya.net takipçileri. Kıraathane , capucino, devetüyü buna benzer , gösterişli ama hem soylu , ek olarak trend renk tonlarını baharın çiçekleri ile harmanlayan Weltew, ortaya kelimenin tam anlamı ile görkemli bir koltuk takımı olan Bugatti ‘yi çıkarmış. Bu gösterişli renk tonlarına sahip düet koltukları, açık tonlardaki çiçekli berjerler ile kombinleyerek zıt ama uygun bir karşıt elde etmiş. Ürünün şıklığı bir yana ek olarak fonksiyonel düet koltuklar, ansızın gelen yatılı misafirler amaçlı konforlu bir yatağa dönüşebiliyor.


Gelelim ürünün fiyatına arkadaşlar… Göz kamaştıran bir koltuk takımı olmasına rağmen, Bugatti koltuk takımının fiyatı bana biraz mübalağalı buna benzer geldi, zira bu fiyata piyasada ek olarak iyilerinide bulabilirsiniz. İndirimli fiyatlarına ulaşamadım, fakat şu an ki satış fiyatı 4.683,00 TL olarak görünüyor…


weltew koltuk takımı modelleri bugatti 2 600x329


weltew koltuk takımı modelleri bugatti 3 600x329


weltew koltuk takımı modelleri bugatti 4 600x329


weltew koltuk takımı modelleri bugatti 5 600x329




Weltew 2013 Bugatti koltuk takımı modelleri

27 Nisan 2013 Cumartesi

Koçtaş 2013 İç cephe boya fiyatları


Koçtaş 2013 İç cephe boya fiyatları



Koçtaş boya fiyatları polisan boya fiyatları dyo boya fiyatları marshall boya fiyatları…


boya fiyatları koçtaş 600x26742


Havaların ısınması ile büyük ihtimalle bir çoğunuzun ev dekorasyonu ile ilgilenen kış boyunca kafanızda tasarladığınız planları hayata vurmak amaçlı hazırlık yapıyorsunuz. Doğal ki bu planların en başında da eskiyen engel boylarınızı yenilemek ya da renk tonundan sıkıldığınız duvarlarınızı tekrar boyamak geliyor. Bunu nereden bildiğimi soracak olursanız, annemden dolayı diyebilirim, zira annem her senenin yaz başında duvarlarını tekrar boyar, üstelik bu işi kendisinin yapar, yalnızca spor olsun diye


Hal bu biçimde oluncada bir dekorasyon sitesi olarak bizlere siz kıymetli takipçilerimize bu konuyla alakalı asistan olmak düşüyor efendim. Dolayısı sizler amaçlı boya fiyatları ile ilgilenen pazar araştırması yapmayı sürdürüyoruz. Bu sayfamızda Koçtaş ‘ın dekorasyon reyonunu geziyor ve iç cephe boyalarının fiyatlarını ve özelliklerini ayrıntılı bir biçimde inceliyoruz


polisan primera mat silikonlu fiyat34


15 lt. Polisan Primera Mat Silikonlu iç cephe boyası   99,90TL


polisan natura ipek su bazlı fiyat27


15 lt. Polisan Natura İpek Su Bazlı iç cephe boyası    154,90TL


polisan elegans anti aging fiyat22


15 lt. Polisan Elegans Anti Aging iç cephe boyası   199,90TL


dyo dinamik silikonlu ipek mat16


2.5 Dyo Dinamik Silikonlu İpek Mat iç cephe boyası 34,90TL


dyo dyoplast plastik fiyat11


2.5 lt. Dyo Dyoplast Plastik iç cephe boyası   29,90TL


dyo dyoterm fiyat9


2.5 lt. Dyo Dyoterm iç cephe boyası   46,90TL


dyo dyojen fiyat7


15 lt. Dyo Dyojen iç cephe boyası   219,00TL


 


marshall pastel yarımat fiyatları6


2.5 lt. Marshall Pastel Yarı Mat iç cephe boyası  39,90TL


marshall boya export mat fiyatları4


2.5 lt. Marshall Export Mat iç cephe boyası   24,90TL


marshall boya hijyen fiyatları2


2.5 lt. Marshall Hijyen iç cephe boyası   179,90TL


marshall boya osmanlı renkleri fiyatı2


15 lt. Marshall Osmanlı Renkleri iç cephe boyası   169,90TL


marshall plastik silikonlu özel mat fiyat


15 lt. Marshall Plastik Silikonlu Özel Mat   iç cephe boyası  159,00TL


Bir önceki yazımız olan Çok dekoratif duvar şelaleleri başlıklı makalemizde duvar dekorasyon ürünleri ve duvar şelale modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.




Koçtaş 2013 İç cephe boya fiyatları

Bellona 2013 Pablo yatak odası modelleri


Bellona 2013 Pablo yatak odası modelleri



2013 yatak odası modelleri Bellona yeni sezon yatak odası modelleri resimleri fiyatları taksit seçenekleri…


bellona yatak odası modelleri 2013 pablo 600x3054


Değişik, stabil ve uygun tasarımları ile sektörde zirveye hakkı ile stabil markalarımızdan biri olan Bellona açıkçası bilinmeyen sezonda beni azıcık düş kırıklığına uğrattı diyebilirim, zira Bellona ‘dan ek olarak değişik , ses getirecek ürünler bekliyordum, örneğin 2012 yılının hemen başlarında müşterilerinin beğenisine sunduğu ve bir çoğunuzunda hayran kaldığı  arabalı genç odaları buna benzer . Fakat üzgünüm bu tarz bir ürüne 2013 koleksiyonlarında rastlayamadım. Ama yiğidi öldürsekte büyük kaza süsü vermeyeceğiz:) hakkını vereceğiz, mesela şuanda sizler amaçlı göz atacağımız Bellona ‘nın bilinmeyen yatak odası takımlarından Pablo, özellikle uygun yatak başlığı ile azıcık olsun beni heyecanlandımadı değil. Bu vaziyette başrol oynayan yanlızca yatak başlığı da değil, takıma soylu bir gökyüzü veren renk tonu ve görsel zenginlik katan, yatak başlığı ile olabildiğince uyumlu olduğunu düşündüğüm çizgi şeklinde işlemeler. Ek Olarak gardrobun iç dizaynınada harika diyebilirim.  Bunlar benim düşüncelerim, tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz, birde siz göz atın bakalım hoşunuza gidecek mi ? Fiyatları, görselleri ve kredi kartı taksit seçenekleri ile beraber sizler amaçlı inceledik efendim


bellona yatak odası modelleri 2013 pablo 3 600x3063


bellona yatak odası modelleri 2013 pablo 2 600x3083


bellona yatak odası modelleri 2013 pablo 4 600x3071


bellona yatak odası modelleri 2013 pablo 51


PABLO Yatak Odası Fiyat ve Taksit Listesi


 


bellona yatak odası fiyatları 2013 pablo


Bir önceki yazımız olan İpek yatak odası modelleri 2013 (Perla) başlıklı makalemizde ipek yatak odası takımları hakkında bilgiler verilmektedir.




 




Bellona 2013 Pablo yatak odası modelleri

Yatak Odası Takımları


Yatak Odası Takımları


İnsanın kendisini mutlu hissetmesi her zaman ilk öncelik olmuştur. Peki bunu başarmak için evimizde, kaldığımız yerlerde sağlamak nasıl mümkün?


ciftcioglu yatak odasi takimlari

ciftcioglu yatak odasi takimlari



İşte bu problemin cevabı çok bayağı kendimiz amaçlı güzel ve güzel olanı seçmeliyiz. Örneğin evimizde süre geçirdiğimiz başlıca yerlerden yatak odaları, tv odası, mutfak buna benzer yerlerin tasarım ve seçiminde özen etmek en bayağı noktadır. Örneğin tv izlediğimiz yeri kendimiz amaçlı bir hobi alanı, eğlence mekanı buna benzer farz etmek mümkündür. Tv yanındaki ses sistemleri, yanındaki çekmeceler buna benzer detaylar tasarruf açısından da kolaylık sağladığı buna benzer süre feda etmek isteyeceğimiz bir mekan haline gelebilir. Bu sebeple tv üniteleri hayatımıza renk getirecek bir detaydır. Maddesel olarak pahalı olmayan olmamasına karşıt hiç de çok sayılacak bir ücret değildir. Çünkü mutluğumuzu katlayacak bir detaydır.


Evlerdeki özen çeken bir konuda bir takım eşyaların konacağı dolaplardır. Bunları da raydolap sistemi ile ek olarak ergonomik ve ek olarak güzel bir hale getirebiliriz. Raydolap sisteminde kapakları bir ray üstünde açarak kullanımı çok ek olarak hoştur. Bulunan imkanlar dahilinde kendimizi evimizde sevinçli hissetmek hepimizin istediği bir durumdur .




Yatak Odası Takımları

26 Nisan 2013 Cuma

Seray 2013 Serbora köşe takımı modelleri


Seray 2013 Serbora köşe takımı modelleri



2013 köşe takımı modelleri Seray köşe takım resimleri çeşitleri modelleri fiyatları…


seray köşe takımları serbora 600x2341


Seray her ne dek 2013 sezonuna girerken suskun kalmışsada, önceki tasarımlarını tuttuğum üreticilerimizden biridir. Dolayısı ile bu markayı sık denetleme ederim, kuşku yeni bir birşeyler var mı, varsa da bulduğum anda öncelik olarak bir göz atarım sizlerle paylaşmaya paha mi  diye… Eğer Seray sahiden kayda paha bir şey yapmışsa yada yuvarlak yatakları buna benzer beni sahiden heyecanlandıran birşeyler var ise sizlerle burada mutlaka paylaşırım. Tıpkı bu yeni köşe takımı Serbora buna benzer . Seray bu koleksiyonunda oldukça ferahlatıcı bir nitelik tonu olan turuncuyu bej ile harmanlayarak, değişik normlarda bir köşe takımına imzasını atmış. Tekrardan çenem düştü farkındayım, dolayısı ile sözü kısa kesip sizleri Serbora köşe takımının birbirinden harika görselleri ve fiyat incelemeleri ile başbaşa bırakıyorum…


seray köşe takımları serbora 2 600x2351


seray köşe takımları serbora 3 600x233


seray köşe takımları serbora 4 600x268


SERBORA Köşe Takımı Fiyat Listesi


seray köşe takımları fiyatları serbora




Seray 2013 Serbora köşe takımı modelleri